Archi T1 Junior Bord Maple Red

1.890,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5711389400354+940163

Nordic Living Archi T1 Bordlampe - Maple Red

Ikonisk bordlampe med et funktionelt og moderne design fra Nordic Living

Denne populære bordlampe med base har gennem generationer været vidne til meget - fra tegnestuer og advokatkontorer til hjemme-kontoret. Alsidigheden og de 7 farvevariationer (sort, hvid, blå, rød, grøn, messing eller sort/guld) gør Archi T1 til det perfekte valg til ethvert kontor. Den er stilfuld og enkel, hvilket medvirker til, at den passer ind i alle typer af boligindretninger, hvad end det er i hjemmets læsekrog, på kontoret eller som sengelampe.

Denne model er den mindste af Archi lamperne fra Nordic Living. Du finder også Archi T2 her på siden, som er en større model af lampen.

Udstyr lampen med en LED-pære for at give et klart lys, der giver fokus, selv når der arbejdes i de sene aftentimer. LED-pærer er blidere ved øjnene end konventionelle pærer og fås i forskellige farvetemperaturer. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål i forhold til dit valg af pærer.

Bemærk: Det kan være svært at se den egentlige størrelse på lampen ud fra produktbilledet. Se derfor også billedet fra vores showroom af de forskellige modeller eller kom ned i butikken i Herning og se de smukke lamper i virkeligheden.

Specifikationer:
Materiale: Aluminium
Farve: Rød
Højde: 35 cm
Diameter: 9,6 cm
Lyskilde: G9 - maks 33 W.

Write Your Own Review
Du anmelder:Archi T1 Junior Bord Maple Red
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Archi T1 Junior Bord Maple Red
Viser butikker tættest på