Archi T1 Junior Bord Mat Hvid

1.890,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5711389400309+940160

Nordic Living Archi T1 Junior Bordlampe - Hvid

Ikonisk arkitektlampe med et elegant og moderne design fra danske Nordic Living

Denne populære bordlampe med base har gennem generationer været vidne til meget - fra tegnestuer og advokatkontorer til hjemme-kontoret. Alsidigheden og de 8 farvevariationer (blå, grå, hvid, grøn, messing, rød, sort eller sort/guld) gør Archi T1 til det perfekte valg til ethvert kontor. Lampen har et stilrent look, hvilket medvirker til, at den passer ind i alle typer af indretninger, hvad end det er i hjemmets læsekrog, på skrivebordet eller som sengelampe.

Denne variant er den mindste af Archi modellerne fra Nordic Living. Du finder også Archi T2 her på siden, som er en større model af bordlampen.

Udstyr lampen med en LED-pære for at give et koncentreret lys, når der arbejdes i de sene aftentimer. LED-pærer er blidere ved øjnene end konventionelle pærer og fås i forskellige farvetemperaturer. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål i forhold til dit valg af pærer.

Bemærk: Det kan være svært at se den egentlige størrelse på lampen ud fra produktbilledet. Se derfor også billedet fra vores showroom af de forskellige modeller eller kom ned i butikken i Herning og se de smukke lamper i virkeligheden.

Specifikationer:
Materiale: Aluminium
Farve: Hvid
Højde: 35 cm
Diameter: 9,6 cm
Lyskilde: G9 - maks 33 W.

Write Your Own Review
Du anmelder:Archi T1 Junior Bord Mat Hvid
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Archi T1 Junior Bord Mat Hvid
Viser butikker tættest på