Archi T1 Bordklemme Junior Mat Sort/Guld

Special pris 1.195,00 DKK Normalpris 1.495,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5711389400330+940171

Nordic Living Archi T1 Junior Bordklemme - Sort/Guld

Funktionel og moderne bordlampe fra danske Nordic Living

Denne ikoniske arkitektlampe på klemme har gennem generationer været vidne til meget - fra tegnestuer og advokatkontorer til hjemme-skrivebordet. Alsidigheden og de 7 farvevariationer (Grøn, messing, rød, blå, hvid, sort eller sort/guld) gør Archi til et perfekt valg til ethvert kontor. Bordlampen er enkel og stilren, hvilket gør den ideel til alle typer af indretninger, hvad end det er på hjemmekontoret, i stuens læsehjørne eller som sengelampe.

Archi T1 er den mindste model i serien fra Nordic Living, men lampen fås også i en større model, som hedder Archi T2. Lamperne fås både på klemme og på base. Denne variant har en smart sort/guld farve og kommer med klemme, så du nemt kan flytte rundt på den og eksempelvis klemme på skrivebordet eller sengegavlen.

Udstyr lampen med en LED-pære for at give et klart lys, der hjælper med koncentrationen, selv når der arbejdes i de sene aftentimer. LED-lyskilder er mildere ved øjnene end traditionelle pærer og fås i forskellige farvetemperaturer. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål i forhold til dit valg af pærer.

Bemærk: Det kan være svært at se den egentlige størrelse på lampen ud fra produktbilledet. Se derfor også billedet fra vores showroom af de forskellige modeller eller kom ned i butikken i Herning og se de smukke lamper i virkeligheden.

Se hele Archi serien fra Nordic Living og læs mere her.

Specifikationer:
Materiale: Aluminium
Farve: Sort/Guld
Højde: 35 cm
Diameter: 9,6 cm
Lyskilde: G9 - maks 33 W.

Write Your Own Review
Du anmelder:Archi T1 Bordklemme Junior Mat Sort/Guld
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Archi T1 Bordklemme Junior Mat Sort/Guld
Viser butikker tættest på