Archi T1 Bordklemme Junior Mat Sort

Special pris 1.195,00 DKK Normalpris 1.495,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5711389400316+940171

Nordic Living Archi T1 Junior Bordklemme - Sort

Funktionel og ikonisk bordlampe fra danske Nordic Living

Denne populære arkitektlampe på klemme har gennem generationer været vidne til meget - fra tegnestuer og advokatkontorer til hjemme-skrivebordet. Alsidigheden og de 7 farvevariationer (Messing, rød, grøn, blå, hvid, sort eller sort/guld) gør Archi til et perfekt valg til ethvert skrivebord. Bordlampen er enkel og stilet, hvilket gør den ideel til alle typer af indretninger, hvad end det er som sengelampe, til hjemmekontoret eller i stuens læsehjørne.

Archi T1 er den mindste model i serien fra Nordic Living, men lampen fås også i en større model, som hedder Archi T2. Lamperne fås både på klemme og på base. Denne variant har en stilren sort farve og kommer med klemme, så du nemt kan flytte rundt på den og eksempelvis klemme omkring skrivebordet eller sengegavlen.

Udstyr lampen med en LED-pære for at give et klart lys, der giver fokus, selv når der arbejdes i de sene aftentimer. LED-lyskilder er mildere ved øjnene end traditionelle pærer og fås i forskellige farvetemperaturer. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål i forhold til dit valg af pærer.

Bemærk: Det kan være svært at se den egentlige størrelse på lampen ud fra produktbilledet. Se derfor også billedet fra vores showroom af de forskellige modeller eller kom ned i butikken i Herning og se de smukke lamper i virkeligheden.

Se hele Archi serien fra Nordic Living og læs mere her.

Specifikationer:
Materiale: Aluminium
Farve: Sort
Diameter: 9,6 cm
Højde: 35 cm
Lyskilde: G9 - maks 33 W.

Write Your Own Review
Du anmelder:Archi T1 Bordklemme Junior Mat Sort
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Archi T1 Bordklemme Junior Mat Sort
Viser butikker tættest på