Archi T1 Bordklemme Junior Mat Hvid

1.495,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5711389400309+940170

Nordic Living Archi T1 Junior Bordklemme - Hvid

Ikonisk arkitektlampe, som er super funktionel fra danske Nordic Living

Denne populære bordlampe på klemme har gennem generationer været vidne til meget - fra tegnestuer og advokatkontorer til hjemme-skrivebordet. Alsidigheden og de 7 farvevariationer (rød, messing, grøn, blå, hvid, sort eller sort/guld) gør Archi til et perfekt valg til ethvert skrivebord. Bordlampen er enkel og stilren, hvilket gør at den passer perfekt ind i alle indretningstyper, hvad end det er som sengebordslampe, skrivebordslampe eller til stuens læsehjørne.

Archi T1 er den mindste model i serien fra Nordic Living, men lampen fås også i en større model, som hedder Archi T2. Lamperne fås både på klemme og på base. Denne variant har en stilren hvid finish og kommer med klemme, så du nemt kan flytte rundt på den og eksempelvis klemme omkring skrivebordet eller sengegavlen.

Udstyr lampen med en LED-pære for at give et klart lys, der giver fokus, selv når der arbejdes i de sene aftentimer. LED-lyskilder er mildere ved øjnene end traditionelle pærer og fås i forskellige farvetemperaturer. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål i forhold til dit valg af pærer.

Bemærk: Det kan være svært at se den egentlige størrelse på lampen ud fra produktbilledet. Se derfor også billedet fra vores showroom af de forskellige modeller eller kom ned i butikken i Herning og se de smukke lamper i virkeligheden.

Se hele Archi-familien fra Nordic Living og læs mere her.

Specifikationer:
Materiale: Aluminium
Farve: Hvid
Diameter: 9,6 cm
Højde: 35 cm
Lyskilde: G9 - maks 33 W.

Write Your Own Review
Du anmelder:Archi T1 Bordklemme Junior Mat Hvid
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Archi T1 Bordklemme Junior Mat Hvid
Viser butikker tættest på