Alva Medium Pendel

599,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5710302021027

UMAGE Alva Medium Pendel

Alva Medium Skærm er en flot og betagende lampeskærm, som kan anvendes som pendel. Sammensæt lampen på den måde du ønsker ved at tilkøbe pendelophæng, da dette ikke er en del af produktet. Alva Medium Skærm fås også i en mini-udgave, hvis diameter måler 20,5 cm.

Alva Medium Skærm er fremstillet i plast og fås i hvid. Det er en skærm, som både er enkel, men samtidig smuk og udtryksfuld. Selve skærmen tager form som glødepæren – men dog med et spiral twist. Dette er med til at give ethvert rum, hvori den placeres et flot udtryk.

Denne lampeskærm fra UMAGE er velegnet til at hænge enkeltvis eller i klynger, eksempelvis over spisebordet eller i stuens sofahjørne.

Om UMAGE
UMAGE er et dansk belysningsbrand i høj kvalitet, som bringer den skandinaviske designtradition frem. Det er en kombination af æstetik, enkelthed og funktionalitet, der præger designet. Navnet stammer fra det danske ord umage, hvilket netop er noget, som kendetegner de fine produkter fra UMAGE. Det er lækkert design i absolut høj kvalitet, hvor der er lagt umage bag arbejdet.

Specifikationer:
Design: UMAGE.
Materiale: Plast.
Farve: Hvid.
Diameter: 24,5 cm.
Højde: 42 cm.
Lyskilde: E27 – maks 15 W. LED.

 

 

Write Your Own Review
Du anmelder:Alva Medium Pendel
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Alva Medium Pendel

Populære UMAGE produkter

  1. Silvia Medium Pendel
    599,00 DKK
  2. Alva Medium Pendel
    599,00 DKK
  3. Eos Micro Skærm
    499,00 DKK
Viser butikker tættest på