Acorn Pendel Smoke

699,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5710302022147

UMAGE Acorn Pendel - Smoke

Acorn pendlen har er en enkel og flot lampeskærm fra det danske belysningsbrand UMAGE, hvis form ligner et agern, som vi kender fra skovbunden. Lampeskærmen kan kombineres med det pendelophæng, du ønsker, men det skal dog tilkøbes, da det ikke er en del af produktet. Acorn Skærm fås i enten smoke eller ravfarvet messing.

Acorn består af tre dele: en glat ydre skal fremstillet i glas, en blød silikonekop samt en kerne i en utrolig smuk metallisk finish. Disse tre dele giver tilsammen lampeskærmen et særdeles elegant udtryk. Selvom Acorn Skærmen er ganske lille, så giver den et godt lys.

Denne fine lampeskærm fra UMAGE er helt perfekt til den moderne indretning. Hæng den over spisebordet, gerne på en række, eller i klynger over stuens hyggekrog. Den tager sig også flot ud over det aflange køkkenbord.

Om UMAGE
UMAGE er et dansk belysningsbrand i høj kvalitet, som bringer den skandinaviske designtradition frem. Det er en kombination af æstetik, enkelthed og funktionalitet, der præger designet. Navnet stammer fra det danske ord umage, hvilket netop er noget, som kendetegner de fine produkter fra UMAGE. Det er lækkert design i absolut høj kvalitet, hvor der er lagt umage bag arbejdet.

Specifikationer:
Design: UMAGE.
Materiale: Glas og aluminium.
Farve: Smoke.
Diameter: 14 cm.
Højde: 16 cm.
Lyskilde: E27 – maks 15 W. LED.

Write Your Own Review
Du anmelder:Acorn Pendel Smoke
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Acorn Pendel Smoke

Populære UMAGE produkter

  1. Silvia Medium Pendel
    599,00 DKK
  2. Alva Medium Pendel
    599,00 DKK
  3. Eos Micro Skærm
    499,00 DKK
Viser butikker tættest på