Se hele udvalget fra Hwam Outdoor hos Jensen Company

 

Lækker udendørs serie fra Hwam Outdoor

Forlæng sommeren på terrassen med Hwam Outdoor

Mange af os elsker at nyde sommeren på terrassen, og gerne med en kold drik når dagen går på hæld, mens vi nyder de sidste af solens stråler inden det bliver for koldt at sidde ude. I en tid hvor flere holder sommerferien hjemme, bliver der også kælet mere for terrassens indretning og tilbehør dertil, og hvad kunne være mere perfekt på en dansk terrasse end en dejlig varm ild, til at sprede hygge og varme og dermed også forlænge timerne ude - og så kan vi godt lige tage en drik fra køleskabet mere!

Hwam Outdoor har lanceret en virkelig flot og lækker serie i cortenstål, bestående af Cubis - en udendørs brændeovn, Fuego - et funktionelt bålfad, Multiflex brændereoler samt Multiflex højbede og plantekasser. Nu tænker du sikkert: “Hwam? Laver de ikke brændeovne..?” Og jo! Det gør de, men nu har en af Danmarks største brændeovnsproducenter, Hwam, lanceret en ny serie af udendørs produkter, som de kalder Hwam Outdoor, og hvor er vi glade for det! For dem der kender Hwam, ved at alt hvad der kommer ud fra deres fabrik er danskproduceret i de bedste materialer og i højeste kvalitet. Du kan derfor roligt have Hwam Outdoor med i dine overvejelser når terrassen skal opgraderes.

En komplet serie til terrassen fra Hwam Outdoor

Serien i cortenstål fra Hwam Outdoor gør det muligt at samle indretningen af terrassen i en enkel og funktionel stil, der binder det hele sammen til en komplet enhed. Her kan du finde alt lige fra plantekasser til et komplet bord med indbygget grill - der oven i købet kan bruges både til kul og gas - afhængig af hvad du foretrækker. De smarte grillborde fra Hwam Outdoor findes i to varianter og er udført i et funktionelt design med mange muligheder, hvor du i samme produkt både får et bålfad med mulighed for optænding med træ og et grillbord i to forskellige højder til enhver lejlighed.

Alt Hwam Outdoor med Fri Fragt hos Jensen Company

Multiflex højbede og plantekasser

Udover de funktionelle terrassevarmere og grillborde, har Hwam Outdoor også lanceret brændereoler og plantekasser samt højbede i det samme holdbare materiale. De smukke Multiflex kasser i cortenstål kan placeres både på terrassen, ved indkørslen eller i haven og dekoreres med de smukkeste blomster der virkelig kan fremhæve den flotte rustrøde farve, og omvendt kan cortenstålet løfte farverne i området til et helt andet niveau og virkelig få sat gang i den varme sommerstemning.

Multiflex Brændereolerne kan på mange måder bruges dekorativt på terrassen hvor de både kan placeres liggende eller stående og bruges til at dele terrassen op i zoner og give læ for vinden. Der er ingen tvivl om at cortenstål er et materiale der har fundet vej til flere og flere danske haver, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Det er et fantastisk unikt materiale, der ikke kræver vedligeholdelse og tilmed kan holde i mange år.