Diesel Living


Diesel Living

Diesel er oprindeligt et tøjmærke der blev grundlagt i 1978 af Renzo Rosso. Siden begyndelsen har Diesel brugt "For Successful Living" som et slogan for brandets identitet.

Og med årenes løb har Diesel udviklet sig større og endvidere skabt interiør-universet, Diesel Living. I 2020 annoncerede Diesel at de indgik i et samarbejde med det italienske dekorationsbelysnings firma, dengang kendt som Studio Italia Design, nu kendt som Lodes, for at starte op på udviklingen af Diesels nye belysningslinje – Diesel Living Lighting.

Faldende orden

Varer 1-25 af 42

Side
pr. side
 1. NYHED
 2. NYHED
  Cage L Pendel - Hvid/Hvid
  6.999,00 DKK
 3. NYHED
 4. NYHED
  Cage L Pendel - Sort/Hvid
  6.999,00 DKK
 5. NYHED
 6. NYHED
  Cage S Pendel - Hvid/Hvid
  5.495,00 DKK
 7. NYHED
 8. NYHED
  Cage S Pendel - Sort/Hvid
  5.495,00 DKK
 9. NYHED
 10. NYHED
 11. NYHED
 12. NYHED
 13. NYHED
 14. NYHED
 15. NYHED
 16. NYHED
 17. NYHED
 18. NYHED
 19. NYHED
 20. NYHED
 21. NYHED
 22. NYHED
  Fork L Pendel - Hvid/Hvid
  6.349,00 DKK
 23. NYHED
 24. NYHED
  Fork S Pendel - Hvid/Hvid
  4.499,00 DKK
 25. NYHED
  Gask Pendel - Army Grøn
  2.250,00 DKK
Faldende orden

Varer 1-25 af 42

Side
pr. side

Diesel Living

Køb Diesel Living hos Jensen Company med fri fragt og prismatch

Diesel er oprindeligt et tøjmærke fra det nordlige Italien der blev grundlagt i 1978 af en mand ved navn Renzo Rosso. Siden begyndelsen har Diesel brugt "For Successful Living" som et slogan for brandets identitet og DNA – og det har medvirket at med årenes løb har Diesel udviklet sig større og ende videre skabt interiør-universet, Diesel Living. I 2020 annoncerede Diesel at de indgik i et samarbejde med det italienske dekorationsbelysnings firma, dengang kendt som Studio Italia Design, nu kendt som Lodes, for at starte op på udviklingen af Diesels nye belysningslinje – Diesel Living Lighting.

Diesel Living har nogle karakteristiske levemål og mener at kvalitet består af: Lidenskab, erfaring og følelser. Derfor er samarbejdet inspireret af kontrasterende modsætninger som virkelighed vs opfattelse, mens den samtidigt er gennemsyret af Diesels karakteristiske livsstil og sprog og Lodes’ innovative forståelse for funktion og design.

Dit nye eventyr starter her og du vil kunne tilpasse dit hjem, på en måde hvor kunsten i lamperne altid vil være tilstedeværende og bringe din personlighed frem i lyset.


Diversitet i hverdagen

Diesel er ikke udelukkende påklædning, nej, det er også en væremåde, indstilling eller en livsstil både i form af interiør, belysning, diverse facetter og varianter der er med til at give et rum liv og lys.

Den nye Diesel Living with Lodes kollektion består af fire af Lodes bestsellere: Cage, Fork, Gask og Pipe som Diesel har renoveret og givet sit helt eget unikke præg på. Derudover er der blevet udgivet to særlige tilføjelser - Flask og Urban Concrete. Denne kollektion indeholder et alsidigt udvalg af gulvlamper, pendler og bordlamper der hver især har et helt unikt udtryk. Om du går efter urban stilen, det retro, industrielle, moderne eller fra grafik til kunst, vil der altid være en lampe der passer til din præference.

Diesel Living with Lodes har til formål at slå normerne og klichéerne omkring interiør ned fra deres piedestal og vise verden, et unikt og anderledes syn på belysning i hjemmet.

Find lamper fra Diesel Living til landets bedste priser hos Jensen Company

Alt sammen er designet med en bagtanke for at inkorporere illustrationen af Diesels kendte livsstil med deres rockede tøjdesign der ligeledes giver mulighed for flere anvendelsesmuligheder - så man har frit valg til at kunne udtrykke sig personligt i alle hjemmets forskellige rum.

Diesel Living with Lodes’ lamper har alle en helt speciel og særlig historie bag sig, hvor inspirationen er sammensat af elementer fra fabrikker, urbane miljøer, videnskab, naturen og den industrielle industri. Funktioner som disse, er med til at give et unikt dekorativt element i boligen. For eksempel er Cage Pendlen designet med inspiration fra lamper som minearbejdere og arbejdsmænd anvendte som belysning – hvor at Cage Pendlens metalgitter, der beskytter lyskilden, benyttes, som et dekorativt udsmykning i hjemmet.

Råmaterialer som metal, glas, stof, kontraster, tekstur og innovation blandet med forskning og den nutidige industrielle identitet, giver inspiration til at kunne kreere disse smukke lamper. Derudover ses der mange forskellige udtryk sat sammen af materialer og former på en utraditionel måde, der giver hver enkelt lampe sin helt egen personlighed.

Alle Diesels lamper er designet til brug af din personlige favorit af kommercielle pærer - og giver en frihed til valg af lys I dit hjem. Diesel Living with Lodes giver følelsen, DU vælger lyskilden!


Inspirationen bag lamperne

Diesel Living with Lodes’ lamper har alle sin helt egen særlige historie bag sig, hvor inspirationen er sammensat af elementer fra fabrikker, urbane miljøer, videnskab, naturen og den industrielle industri mm. Funktioner som disse, der begrunder deres eksistens, er med til at give et specielt dekorativt møbel i hjemmet.

Diesel - Cage

Den rustikke Cage Pendel er blevet navngivet med synspunkt i det ”underjordiske” – da lampen er inspireret og designet med bagtanken fra lamper som minearbejdere og arbejdsmænd anvendte som belysning, hvor et metalgitter hjalp mod beskyttelse under jorden - hvor at på Cage Pendlens metalgitter der beskytter lyskilden, benyttes, som en dekorativ udsmykning i hjemmet. Pendlen fås i henholdsvis to farver hvid og bronze som der kan kombineres med metalburet i hvid eller mat sort.


Diesel - Flask

Flask Pendlerne er inspireret af de mange forskellige kolber og glasflasker brugt i et laboratorie. Flask Pendlerne har et metallisk ydre og en blank indre overflade der lyser og danser med det naturlige lys, der rammer den. Pendlen fås i to farver: metallisk sort & mineral sand (kobber) – der begge to afslører pendlens glas-karakter når den bliver oplyst. Flask Pendlens unikke form har til formål at minde om et objekt, med et industrielt præg og en smag af markante, men, elegante kontraster.


Diesel - Fork

Fork serien er inspireret af afslappet mode, camping, telte, hygge og en uformel og ligetil livsstil. Disse lamper skal give en følelse af nærvær og at være i en version af nuet, omfavnet af naturens miljø. Fork lampen har et metalskelet og et stofstykke der omfavner lampeskærmen når den bliver lyst op - ligesom når du tænder en lampe inde i et telt. Lyset inde i diffusoren fremhæver strukturen på syningerne og giver tekstur og et flot udseende. Fork lampen fås både som bordlampe og gulvlampe.


Diesel - Gask

Gask Pendlen er en lille smuk lampe med en stor tilstedeværelse. Gask Pendlen er inspireret af gamle strukturer som Ziggurats, der er kendt som den hellige pyramide fra det gamle Mesopotamien. Gask er en unik sammensætning af materialer og sansekontraster af glas, stål og messing som der skaber den ideelle blanding. Stålbeslaget er designet med en sort mat-finish der er struktureret og med en stærk industriel karakter.


Diesel - Pipe

Pipe er utraditionelle og nymoderne gulvlamper, med former der minder om store fabriksrør. Pipe gulvlampen er blevet dematerialiseret og stoffet er blevet behandlet og bleget på en måde, så dens struktur og detaljer bliver mere fremtrædende. Pipe gulvlampens uregelmæssige vævning forvandler lampen til et varmt lysende indretnings element, der givet et ekstra pift til denne revolutionerende lampeskærm.


Diesel - Urban Concrete

Den smukke Urban Concrete Pendel har fået hentet sin inspiration fra beton, sten og store industrielle bygninger placeret rundt omkring i bylandskabet. Urban Concrete er et smukt stykke interiør med en balancering af rene linjer og en solid overflade, med en skærm der er kronet af en løftekrog der omfavner storbyens mange kontraster. På trods af sit tunge og beton udseende er Urban Concrete pendlen lavet af metal, hvilket betyder, at den er let og luftig.

Køb Diesel Living hos Jensen Company til konkurrencedygtige priser
Viser butikker tættest på