VP Spiegel Væglampe

Special pris 6.396,00 DKK Normalpris 7.995,00 DKK
1 - 7 hverdage
Varenr
403394

Verner Panton Spiegel Væg- og loftlampen

En flot og anderledes væglampe i betagende design! Den nærmest arkitektoniske form leder tankerne hen på kunstinstallationer. Verner Panton er kendt for sin innovative og anderledes tilgang til design og belysningsdesign og denne flotte Spiegel er ingen undtagelse!

Spiegel lampen kan bruges på både væg og loft, og det flotte design indtager rummet selvsikkert. Lampen er skabt i børstet aluminium og lyskilden skal placeres i midten af lampen. Her får du en flot lampe, der spreder lyset diffust fra den børstede aluminiumsoverflade i lampens midte. Du undgår på den måde blænding, da lyskilden er skjult i det smarte design.

Væglampen hænger flot i opholdsrum, i gangarealer og i entré. Den kan med fordel kombineres med flere lamper på væggen, for et nærmest futuristisk udtryk. Væglampen fungerer både som lyskilde og som kunstinstallation i boligen - et helt eminent design. Som loftlampe indtager lampen rummet med selvsikekrhed - brug den i store opholdsrum og gangarealer eller over trappeopgang enkeltvis eller i række af flere lamper.

Materiale: Aluminium
Design: Verner Panton, 1963
Farve: Børstet aluminium
Højde, bredde: 62,5 x 62,5 cm
Dybde: 20 cm
Lyskilde: maks 60W E14 fatning (Pære er eksklusiv)
Ledning: 2,5 meter, sort stof med afbryder

Write Your Own Review
Du anmelder:VP Spiegel Væglampe
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:VP Spiegel Væglampe
Viser butikker tættest på