VP Pantop pendel, dusty rose

995,00 DKK
1 - 3 hverdage Forventet levering:
Varenr
5702410412989

 Verner Panton Pantop pendel, dusty rose

 
Den originale Pantop pendel, designet af Verner Panton i 1980, er en af de største VERPAN klassikere. Den fine lampe er nu tilbage i en storslået relancering! Pendlen er et godt valg til spisebordslampe, da den giver et godt nedadrettet lys, men den er også flot som belysning over køkkenbordet, ved kaffebordet i hjørnet i stuen eller over en skænk i gangarealer og opholdsrum. 

Pantop pendlens design er i matlakeret metal med ledning i stof. Den flotte simplistiske form er tydeligt inspireret af en klokkeform. Pantop pendlen findes i flere farver hvoraf dette er modellen i dusty rose, med en lækker finish. Verner Pantons Pantop kan også findes i mat sort, mat hvid, sand, lys blå, mørk grøn, varm gul og minthvid.

Vil du have dæmpbar belysning i din Pantop pendel?

Vil du gerne have en belysning, som kan justeres til forskellige behov og situationer, kan du vælge at tilkøbe en 3-trinspære til din pendel. 3-trins-pæren nemt kan dæmpes i tre niveauer, og pæren kan bruges i helt almindelige lamper. Lysniveauet justeres automatisk for hvert tryk på afbryderen, så du kan vælge den rette belysning hurtigt og nemt.

Verner Pantons klassikere: Pantop lamperne

 
Verner Panton har skabt nogle af Danmarks største designikoner, som er velkendte i både Danmark og udland. Verner Panton har bl.a. designet berømte lamper som Moon, Flowerpot-serien, Globen og Verpan serien. Hans designs leger ofte med spændende former og materialer. Ved Pantop seriens lamper ses den legende inspiration fra en klokkeform tydeligt. Den smukke Pantop serie findes både som bordlampe og som pendel. Se hele det flotte udvalg her.

Specifikationer:

Materiale: Metal 
Farve: dusty rose
Ledning: 250 cm ledning i stof
Højde: 16,6 cm
Diameter: 23 cm
Lyskilde: E14, 220V max 25 watt. (Vi anbefaler LED)


Write Your Own Review
Du anmelder:VP Pantop pendel, dusty rose
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:VP Pantop pendel, dusty rose

Populære Verner Panton produkter

 1. VP Moon Ø44
  5.995,00 DKK
 2. VP Globe Ø40
  Special pris 5.995,00 DKK Normalpris 9.495,00 DKK
 3. VP Pantop bordlampe, mint grå
  1.495,00 DKK
 4. NYHED
  VP Pantop pendel, dusty rose
  995,00 DKK
Viser butikker tættest på