Urban Concrete 25 Pendel - Soft Gray

2.749,00 DKK
3 - 10 hverdage Forventet levering:
Varenr
502003

Urban Concrete 25 Pendel i Pink Dust fra Diesel Living with Lodes

Urban Concrete Pendel har hentet sin inspiration fra betonpoler, cement og industrielle bygninger der ses rundt i byen. På trods af sit tunge og beton-udseende er Urban Concrete pendlen lavet af metal, hvilket betyder, at den er let og luftig. Derudover er pendlen kronet af en simpel krog, der forbinder pendlen til den bærende ledning. 

Urban Concrete kan købes i 4 forskellige størrelser (25, 50, 60 og 80) der hver især kan byde på forskellige anvendelser i hjemmet. Dertil kan de vælges i tre industrielle farver som Pink Dust, Soft Gray og Tough Gray der giver lampeskærmen et råt, men, elegant udseende. Takket være kontrasten mellem Urban Concretes hårde udtryk og dens hvide belægning indvendigt på diffusorens, tilføjer et særligt look til Urban Concrete og en fornemmelse af materialevalg og raffinement der vil give dit hjem personlighed.

Urban Concrete Pendel 25 bliver sat op i en enkelt ledning og kan blandt andet installeres på adskillige baldakiner for at give en helt enestående komposition og klynger der giver et dynamisk gruppearbejde mellem det fine og moderne.

Hver enkelt detalje er nøje overvejet, sammensat og udført for at skabe denne gennemførte og vintage kollektion af belysning. Resultatet af disse lamper vil passe perfekt ind i livsstilen hos de ukonventionelle, sjove, kreative, retro og dem med en "brændende" intensitet for et flot og særligt design. Det italienske samarbejde mellem Diesel og Lodes har sammen skabt en serie bestående af kvalitetsbevidst materialesammensætninger, innovative teknologier og nytænkende valg af elementer og fortællinger.

Specifikationer:
Producent: Diesel Living with Lodes
Primært materiale: Metal
Fatningstype: LED E27 - Ikke inkluderet
Max watt: 25W
Energibesparende: Ja – AA+
Dæmpbar: Ja
Metalfarve: Soft Gray
Ledningslængde: 4 meter
Ledningsfarve: Sort
Diameter: Ø25cm
Højde: 23,3cm
Vægt: 1,45kg

Write Your Own Review
Du anmelder:Urban Concrete 25 Pendel - Soft Gray
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Urban Concrete 25 Pendel - Soft Gray
Viser butikker tættest på