Tolomeo Mega Terra Ø36 Alu/Grå Silke

6.340,00 DKK
2 - 4 uger Forventet levering:
Varenr
0564010A-G36-ALU-SA

Artemide Tolomeo Mega Terra Alu-Gulvlampe

Den populære arkitekt lampe fra Artemide er en god arbejdslampe idet lampen er fleksibel og giver et godt lys. Samtidig har lampen et enkelt og elegant design.

Mega Terra Alu-gulvlampen er perfekt, til at række ind over et sofabord, spisebord eller noget helt tredje. Gulvlampen fås med 3 forskellige typer skærm. Pergament som er meget gennemsigtigt, og derved sender lyset rundt i rummet. Grå Satin eller Sort Satin, som sender mest lys nedad. 

Du kan tilvælge en lysdæmper til lampen, som er særligt oplagt, hvis lampen står ved sofa eller lænestol, hvor det ofte kan være behageligt at justere lysstyrken afhængigt af om det er læselys eller hyggelig belysning, der ønskes.

Artemide blev grundlagt af Ernesto Gismoni og Sergio Mazza i 1959 og leverer i dag designer lamper over hele verden. Artemide har en målsætning om lys som menneskers tro følgesvend - som en kilde til fysisk og mental komfort. Mange af lamperne fra Artemide har skrevet historie og er repræsenteret på nogle af de mest prestigefyldte museer i verden. Tolomeo er blot et eksempel på en lampe fra Artemide, der skaber en perfekt balance mellem funktionalitet og design. Artemide lamper er italiensk design, når det er bedst.

Denne model er med base Ø 33 cm i aluminium.

Materiale: Aluminium
Farve: Aluminium
Mål: Se billedet
Lampefod diameter: 33 cm
Lyskilde: 1x150W halogen eller 1x8W LED  (Eksklusiv) - bemærk at du skal benytte en pære, der kan dæmpes, vis du vælger den dæmpbare gulvlampe

Write Your Own Review
Du anmelder:Tolomeo Mega Terra Ø36 Alu/Grå Silke
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Tolomeo Mega Terra Ø36 Alu/Grå Silke

Populære Artemide produkter

  1. Tolomeo Parete Mini Alu
    1.695,00 DKK
  2. Tolomeo Diffusore Ø18 Væg Pergament
    2.100,00 DKK
  3. Demetra bordlampe, Hvid
    2.780,00 DKK
Viser butikker tættest på