The Pendant Hvid - Metal Bøjle, Udst.


1 stk. Udstillingsmodel sælges fra butikken.

Der tages forbehold for udsolgt vare.

Special Price 5.095,00 DKK Normalpris 7.275,00 DKK
1 - 3 hverdage
Varenr
5704406110374-UDST.

Pandul "The Pendant" pendel - Hvid med krom bøjle

Den ikoniske hejsependel er designet af den danske designer Hans J. Wegner i et super funktionelt design

Hejsependlen, også kaldet "The Pendant" er en ægte klassiker med en smart hejsefunktion. Hejs pendlen ned når du ønsker koncentreret læselys over avisen, og hejs den op igen når familien sidder samlet omkring aftensmaden. Pendlen er udstyret med et "håndtag" under skærmen som både udgør en bærende del i designet, men som også har den funktionelle effekt, at man kan hejse lampen op og ned, uden at røre skærmen.

"The Pendant" bærer præg af Hans J. Wegner's øje for håndværk og hans fokus på kvalitets materialer. Pendlens skærm er af håndslæbet aluminium, der er efterbehandlet med en vådlakering, hvilket giver lampen sin smukke overflade. Selv pendlens bøjlesæt er håndlavet, hvilket omfatter lodning, slibning, fornikling samt samling med de enekeltvist vulkaniserede gummipakninger.

Lampen her er som standard udstyret med en bøjle i blankt metal, men findes også i en helt særlig udgave, hvor bøjlen er fremstillet i 24 karat guld.

Med pendlens diameter på 51 cm, er den perfekt over spisebordet - enten alene eller to som par. Ved brug over et spisebord rækker hejsen til loftshøjder op til lidt over 3 meter.

Materiale: Aluminium, metal og gummi
Bøjle: Blankpoleret metal
Diameter: 51 cm.
Lyskilde: Max 100W E27

Write Your Own Review
Du anmelder:The Pendant Hvid - Metal Bøjle, Udst.
Din anmeldelse
Contact us regarding this product
Spørgsmål om:The Pendant Hvid - Metal Bøjle, Udst.