Tala Voronoi I-LED 2W Sæt

1.528,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5060400151875-1

Tala Voronoi I-LED 2W med Oak Knuckle fatning i mørk eller lys eg

Det smukke sæt med det organiske og stilrene udtryk indeholder en Voronoi I LED-lyskilde og en fatning i mørk eller lys eg.

Tala Voronoi I-LED 2W er en del af Talas Designkollektion, som består af pærer med forskellige skulpturelle former, der har ladet sig inspirere af naturens mønstre og organiske silhuetter. Navnet Voronoi stammer fra voronoi mønstrene, som blev fundet i netop naturen. De fire designere i Tala skabte en 3D-model af dette mønster, med afrundede kanter, for at simulere naturlig erosion over tid.

Resultatet af ovenstående blev bl.a. Tala Voronoi I-LED 2W lyskilden, som er en del af en helt unik kollektion af mundblæste pærer. Det er en afrundet og stilfuld pære, der med dens simple form giver den et væld af perspektiver, alt efter den vinkel, hvor den betragtes fra. De mundblæste pærer er hver og en helt unik, og understreger den organiske designinspiration helt perfekt.

Tala Voronoi I-LED 2W er ganske enkel i sit udtryk, og den passer ind i enhver moderne indretning. Her er lyskilden sammensat med en mørk eller lys egetræs-fatning, en materialesammensætning som passer godt til indretningstendenserne i den skandinaviske stil. Den smukke LED-pære tager sig godt ud i alle hjemmets rum, eksempelvis over kommoden eller køkkenbordet, i klynger i opholdsrum og entre, eller over spisebordet.

Specifikationer
Producent: Tala
Materiale: Messinghætte, mundblæst glas
Materiale, fatning: egetræ, mørk/lys
Diameter: 12,5 cm.
Højde, lyskilde: 17,5 cm.
Højde, fatning: 6,5 cm
Sokkel: E27
Lyskilde: 2W – 80 lumen
Kelvin: 2200
Dæmpbar: Med bagkantsdæmper

Write Your Own Review
Du anmelder:Tala Voronoi I-LED 2W Sæt
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Tala Voronoi I-LED 2W Sæt

Populære Tala produkter

  1. Tala Voronoi II-LED 3W Sæt
    1.548,00 DKK
  2. Tala Voronoi II-LED 3W Sæt ll
    1.928,00 DKK
  3. Tala Voronoi III-LED 5W Sæt
    3.014,00 DKK
Viser butikker tættest på