Stage gulvlampe grå

2.999,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5712396013834

Normann Copenhagen Stage gulvlampe, grå

Den smukke gulvlampe fra Normann Copenhagen Stage fås i fire flotte farver, hvoraf dette er den grå model. Gulvlampen er en perfekt kombination af stilrene linjer og funktionalitet.

Stage gulvlampen er designet af de italienske designere Daniel Debiasi og Frederico Sandri og inspirationen til designet er fundet i professionelle projektørlamper, hvor funktionaliteten er af største vigtighed. Derfor er lyskilden kipbar og lampens fod er delikat udformet, men stabil. Kombinationen af lampens skærm med den slanke krop tilfører lampen et legende let udtryk.

Stage gulvlampens lampehoved kan vippes ved at tage i håndtaget som sidder øverst på skærmen. En diskret afbryder sidder ved toppen af lampens skærm, så du på én gang kan justere lysets retning og tænde lampen.

Stage gulvlampen har indbygget 13 watt LED lyskilde med en levetid på ca. 30.000 timer - det svarer til ca. 30 år ved normal brug. Lampens skærm har en diffusor, så lyset fra LED-lyskilden ikke blænder, men spredes behageligt.

Brug Stage guvlampen fra Normann Copenhagen i hjørnet af opholdsrum eller som lyselæs ved sofaen eller lænestol, hvor den kan give et funktionelt, behageligt lys. Ret så lyskilden nedad, når du i stedet ønsker en mere diffus belysning omkring lampen.

Specifikationer:

Design: Normann CPH, Daniel Debiasi og Frederico Sandri
Mål: H: 122 x D: 36 cm
Materiale: pulverlakeret stål, plastik
Farve: Grå
Lyskilde: indbygget LED, 13 watt
Vægt: 2,1 kg
Ledning: 2 meter grå stofledning

Write Your Own Review
Du anmelder:Stage gulvlampe grå
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Stage gulvlampe grå

Populære Normann CPH produkter

 1. Amp Pendel Stor messing/smoke
  999,00 DKK
 2. Bau pendel lille
  1.299,00 DKK
 3. Bell Medium sand
  3.099,00 DKK
 4. Grant Bordlampe sort
  2.599,00 DKK
Viser butikker tættest på