Smart Lights Bordlampe Blank Sort

Special pris 499,00 DKK Normalpris 699,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5704709072119

Office skrivebordslampe - Sort

Dyberg Larsen er en nyere dansk lampe virksomhed der i 2016 blev grundlagt af Thomas Dyberg-Larsen. Dyberg Larsen har stor fokus på tidens trends og at designe lamper til ethvert budget uden at gå på kompromis med kvaliteten. Dyberg Larsen har et stort udvalg af lamper, både til udendørs og indendørs brug.

SmartLight Office skrivebordslampe i sort

Denne SmartLight skrivebordslampe er alt hvad den moderne forbruger kan ønske sig til kontoret, hvad enten det er hjemmekontoret eller på arbejdspladsen. Office skrivebordslampen har integreret justerbar LED med en lang slank arm og et fladt lampehoved, der kan justeres og drejes alt efter behov. 

Integreret LED og trådløs opladning

På basen af Office skrivebordslampen, tænder og slukker du for lyset, samt justerer lysstyrken, så den passer til dit nuværende behov i dit arbejde. Den helt store feature ved lampen, er at basen har en indbygget trådløs oplader, så den kan oplade Smartphones der er kompatibel med trådløs opladning, og det er derfor slut med at rode med opladere og stikdåser og mangle udtag i stikdåsen til din oplader. 

Nemt og bekvemt med Office skrivebordslampen

Udover det flotte enkle og rene design, som gør at SmartLight skrivebordslampen fylder minimalt på skrivebordet, så er den også utrolig funktionel med sin nemme betjening og den trådløse opladning. Derudover er lampen vedligeholdelsesfri da den har integreret LED der kan lyse i flere tusind timer og du skal derfor heller ikke tænke på udskiftning af pæren i tide og utide, og samtidig gør det slanke design, at den ikke samler meget støv og er derfor nem at holde pæn. 
OBS Billederne af lampen på et skrivebord, viser modellen i grå.

Specifikationer:
Mærke: Dyberg Larsen
Materiale: Metal / Plast
Farve: Sort
Dimensioner: Ø17 cm. x H53 cm. 
Lyskilde: Integreret justerbar LED
Ledning: 1,6 m. 

Write Your Own Review
Du anmelder:Smart Lights Bordlampe Blank Sort
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Smart Lights Bordlampe Blank Sort
Viser butikker tættest på