Smart Lights Bordlampe Blank Grå

Special pris 495,00 DKK Normalpris 699,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5704709072126

Office skrivebordslampe - Grå

Dyberg Larsen er en nyere dansk lampe virksomhed, grundlagt i 2016 af Thomas Dyberg-Larsen. Dyberg Larsen har stor fokus på tidens trends og at designe lamper til ethvert budget uden at gå på kompromis med kvaliteten. Dyberg Larsen har et stort udvalg af lamper, både til udendørs brug og indendørs brug.

SmartLight Office skrivebordslampe i grå

Denne SmartLight skrivebordslampe i en flot grå farve, er alt hvad den moderne forbruger kan ønske sig til kontoret, hvad enten det er hjemmekontoret eller på arbejdspladsen. SmartLight Office skrivebordslampen har integreret justerbar LED, med en lang slank arm og et fladt lampehoved, der kan justeres og drejes alt efter behov. 

Integreret LED og trådløs opladning i ét

På basen af den grå Office skrivebordslampe, tænder og slukker du for lyset, samt justerer lysstyrken, så den passer til dit nuværende behov. Den helt store feature ved lampen, er at basen har en indbygget trådløs oplader, så den kan oplade Smartphones der er kompatibel med trådløs opladning, og det er derfor slut med at rode med opladere og stikdåser, og mangle udtag i stikdåsen til din oplader. 

Nemt og bekvemt med Office skrivebordslampen

Udover det flotte enkle og stilrene design, som gør at SmartLight skrivebordslampen fylder minimalt på skrivebordet, så er den også utrolig funktionel med sin nemme betjening og den trådløse opladning. Derudover kræver lampen ingen vedligeholdelse, da den har integreret LED der kan lyse i flere tusind timer og du skal derfor heller ikke tænke på udskiftning af pæren i tide og utide, samtidig gør det slanke design, at den ikke samler meget støv og er derfor nem at holde pæn. 

Specifikationer:
Mærke: Dyberg Larsen
Materiale: Metal / Plast
Farve: Grå
Dimensioner: Ø17 cm. x H53 cm. 
Lyskilde: Integreret justerbar LED
Ledning: 1,6 m. 

Write Your Own Review
Du anmelder:Smart Lights Bordlampe Blank Grå
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Smart Lights Bordlampe Blank Grå
Viser butikker tættest på