Slim LED Flush Ø43

2.299,00 DKK
1 - 5 hverdage.
Varenr
7391534268-879/916

Slim LED Flush loftlampe Ø43

Klassisk loftlampe med LED-lyskilde, der kan dæmpes med bagkantsdæmper på stikkontakten. og mulighed for sensor Perfekt til badeværelset.

Slim LED Flush giver med sin indbyggede LED-lyskilde et smukt og klart lys. Lampen er godkendt til vådrrum og kan derfor opsættes i badeværelset. Du får her et rigtig godt lys til når håret skal sættes og makeuppen skal lægges. Ønsker du en mere behagelig og dæmpet belysning, kan du dæmpe lyset, hvis du har en bagkantsdæmper på din stikkontant. Dette kan være en fordel i de tidlige morgener, hvor morgenbadet kan nydes i roligt og behageligt lys.

Lampen fås desuden i en smart model med bevægelsessensor. Ved denne model tændes lyset automatisk når du nærmer dig lampen. Dette gør lampen oplagt til gangarealer, hvor der er meget skiftende behov for lys. Med lampens sensor sikrer du desuden, at lampen ikke står tændt unødvendigt i længere tid.

Denne model har en diameter på 43 cm, som gør den god til større badeværelser og gangarealer. Der findes desuden en mindre model med en diameter på 36 cm.

Farve og materiale: Hvid metal og akryl
Diameter: 430 mm.
Højde: 83 mm.
Lyskilde: 1 stk. integreret 20W LED-pære (Inklusiv)
Klasse: IP44 godkendt
Kelvin: 3000 K
Lumen: 1400 lm
Dæmpbar - med LED bagkantsdæmper/lysdæmper på stikkontakt
Tilvælg sensor, hvis du ønsker et lys, der tænder automatisk

Write Your Own Review
Du anmelder:Slim LED Flush Ø43
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Slim LED Flush Ø43
Viser butikker tættest på