Secto Owalo 7030 Væglampe – Hvid

5.750,00 DKK
Uge 13 Forventet levering:
Varenr
6430053140639

Secto Owalo 7030 Væglampe - Hvid

Justerbar væglampe med et perfekt læselys.

Owalo 7030 væglampen fra Finske Secto Design er skabt i formpresset birketræ af højeste kvalitet. Væglampen har et stilfuldt design, som passer perfekt ind i en moderne og nordisk bolig. Denne model af væglampen har en fin hvid finish, men du finder også lampen i flere farver, så du nemt finder en variant, der passer til lige netop din boligindretning.

Secto Owalo 7030 lampen kan bruges flere stedet i hjemmet, men den er især velegnet at bruge som sengelampe eller læselampe. Du kan nemlig justere på lampens hoved og derved rette lyset derhen hvor behovet er. Væglampen har desuden en indbygget LED-lyskilde, der udsender et rigtig godt og blændfrit lys.

Secto Design – Naturlige materialer og godt håndværk

Finske Secto Design skaber kvalitetslamper i naturmaterialer. Secto Design bruger træ på en innovativ måde, som sammen med godt håndværk resulterer i deres smukke lamper. Lamperne fra Secto udsender alle et smukt og blændfrit lys, da lyskilden er diskret skjult oppe i lampernes top. Secto lampernes stilfulde design vil klæde de fleste moderne og nordiske boligindretninger.

Specifikationer:
Materiale: Birketræ og stål
Farve: Hvid
Højde: 47 cm
Dybde: 33 cm
Bredde: 7 cm
Base: Ø11,5 cm
Vægt: 1,5 kg
Lyskilde: Indbygget 7W LED
Kelvin: 2850 K
Lumen: 630 Lumen
Kabel: 190 cm ledning m/ afbryder (kan også fås uden ledning)
IP 20 godkendt

Write Your Own Review
Du anmelder:Secto Owalo 7030 Væglampe – Hvid
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Secto Owalo 7030 Væglampe – Hvid
Viser butikker tættest på