Sabo Star Væglampe Hvid

Special pris 699,00 DKK Normalpris 995,00 DKK
1 - 5 hverdage
Varenr
0767870202155

Sabo Star Væglampe uden ledning - UDGÅR MED LAGER

Fin stjerneformet væglampe fra Sabo

Den fine Star væglampe er en fantastisk hyggelig tilføjelse i boligens kreative rum eller børneværelser. Lampen er lavet af træ og malet med en kemikaliefri vandbaseret maling, og materialevalget giver lampen et varmt og rustikt udtryk. 

Lamperne i serien er velegnet som væglampe på børneværelset, hvor de giver et hyggeligt lys fra de små lys-dioder, som kan dæmpes i tre trin. Lampen kan også stilles på sengebordet, hvor den er oplagt som natlampe, da den giver et blidt lys. Lyset fra lampen dæmpes ved at røre den diskrete touch-knap på siden af lampen.

Væglampen er opladelig via et USB-kabel, som medfølger. Det indbyggede LED-lys er baseret på en Panasonic 3400 mAh akkumulator, som giver lampen helt op til 130 timers lys på en enkelt opladning! Det svarer til ca. 15 dage med 8 timers lys tændt om dagen.

Væglampen har et smart hul på bagsiden, så den er nem at hænge op og tage ned - den er derfor nem at tage med fra rum til rum, hvis hyggen skal sikres på forskellige tidspunkter af dagen.

Den fine Star væglampe kommer i en fin indpakning, og den er derfor en oplagt gaveide - giv til den drømmeren med den hyggelige indretning, som barselsgave, dåbsgave eller til børnefødselsdagen.

Materiale: Træ - birketræfinér
Farve: Hvid
Mål: 29 x 30 x 5,5 cm
Dæmper: Ja, 3 trins dæmper.
Ledning: Trådløs
Opladelig: Ja, via USB-kabel (medfølger)
Lyskilde: LED (ca. 130 timers lys på en enkelt opladning afhængigt af lysniveau - svarer til ca. 15 dage med 8 timer af gangen)

Write Your Own Review
Du anmelder:Sabo Star Væglampe Hvid
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Sabo Star Væglampe Hvid

Populære Mr. Maria produkter

 1. Miffy First Light
  559,00 DKK
 2. Miffy Original bordlampe
  1.149,00 DKK
 3. Brown Small bordlampe
  Special pris 799,00 DKK Normalpris 999,00 DKK
 4. Snuffy First Light
  569,00 DKK
Viser butikker tættest på