Sabo Balloon Light Blue

Special pris 699,00 DKK Normalpris 995,00 DKK
1 - 5 hverdage
Varenr
0767870202384

Sabo Ballon Væglampe uden ledning - UDGÅR MED LAGER

Fin væglampe fra Sabo i træ formet som en luftballon.

Den fine væglampe er en fantastisk hyggelig tilføjelse i boligens kreative rum eller til børneværelset. Væglampen er lavet af træ og malet med en kemikaliefri vandbaseret maling, og materialevalget giver lampen et varmt og rustikt udtryk. 

Væglamperne i serien er velegnet som væglampe på børneværelset, hvor de giver et hyggeligt lys fra de små lys-dioder, der nemt kan dæmpes i tre trin. Lyset fra lampen dæmpes ved at røre den diskrete touch-knap på siden af lampen.

Sabo Ballon væglampen er opladelig via et USB-kabel, der medfølger i pakken. Det indbyggede LED-lys er baseret på en Panasonic 3400 mAh akkumulator, som giver lampen helt op til 130 timers lys på en enkelt opladning! Det svarer til ca. 15 dage med 8 timers lys tændt om dagen.

Ballon væglampen har et smart hul på bagsiden, så den er nem at hænge op og tage ned - den er derfor nem at tage med fra rum til rum, hvis hyggen skal sikres på forskellige tidspunkter af dagen.

Den fine væglampe kommer i en fin indpakning, og den er derfor en oplagt gaveide - giv til den drømmeren med den hyggelige indretning, som barselsgave, dåbsgave eller til børnefødselsdagen.

Materiale: Træ - birketræfinér
Farve: Hvid
Mål: 36 x 25 x 5,5 cm
Dæmper: Ja, 3 trins dæmper.
Ledning: Trådløs
Opladelig: Ja, via USB-kabel (medfølger)
Lyskilde: LED (ca. 130 timers lys på en enkelt opladning afhængigt af lysniveau - svarer til ca. 15 dage med 8 timer af gangen)

Write Your Own Review
Du anmelder:Sabo Balloon Light Blue
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Sabo Balloon Light Blue

Populære Mr. Maria produkter

 1. Miffy First Light
  559,00 DKK
 2. Miffy Original bordlampe
  1.149,00 DKK
 3. Brown Small bordlampe
  Special pris 799,00 DKK Normalpris 999,00 DKK
 4. Snuffy First Light
  569,00 DKK
Viser butikker tættest på