Tilbehør og reservedele til STIGA

Vi er autoriseret forhandler af STIGA robotplæneklippere og tilbehør/reservedele. Derfor finder du originalt tilbehør og reservedele fra STIGA her hos os. Når du køber reservedele og tilbehør online, får du gratis fragt ligegyldigt hvor stor en ordre, du lægger.

Søger du dele eller tilbehør til din STIGA, som ikke findes her på vores hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os, så finder vi gerne delen til dig.

tilbehør til STIGA robotplæneklippere - fri fragt

STIGA tilbehør og reservedele

Faldende orden

7 varer

pr. side
 1. Installationskit 150 meter kanttråd
  Special pris 445,00 DKK Normalpris 495,00 DKK
 2. Installationskit 250 meter kanttråd
  999,00 DKK
 3. Installationskit 400 meter kanttråd
  1.495,00 DKK
 4. Kanttråd 3,4 mm - 100 meter
  Special pris 295,00 DKK Normalpris 349,00 DKK
 5. Kanttråd 3,4 mm - 250 meter
  649,00 DKK
 6. Kanttråd 3,4 mm - 800 meter
  Special pris 1.899,00 DKK Normalpris 2.199,00 DKK
 7. Pløkker til kanttråd 100 stk.
  129,00 DKK
Faldende orden

7 varer

pr. side

Alt i tilbehør og reservedele

Mangler du en reservedel til din STIGA robotplæneklipper? Vi har stor lagerbeholdning til direkte levering. Fandt du ikke det du søgte ovenfor, kan du er du velkommen til at kontakte os. Husk at skrive hvilken Stiga robotplæneklipper det drejer sig om.

Bemærk venligst: grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme længere svartid på din henvendelse. Vi arbejder dog hårdt for at besvare alle henvendelser effektivt og vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt Os


Når du udfylder kontaktformularen, afleverer du dine indtastede oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Reservedele og tilbehør til STIGA robotplæneklippere

Vi forhandler et stort udvalg af reservedele og tilbehør til alle robotplæneklippere fra STIGA. Her kan du læse mere om nogle af de mest solgte reservedele og tilbehør til de forskellige modeller.

STIGA Robotplæneklipper tilbehør

Robotplæneklipperne fra STIGA kommer som udgangspunkt enten med et installationssæt, som inkluderer pløkker, kabel og samlemuffer, eller ladestation, hvortil nogle af de større modeller desuden har medfølgende garage til robotplæneklipperen. Afhængig af plænens størrelse, så kan du til alle modeller tilkøbe ekstra kantwires og pløkker samt en forlængerledning til ladestationen.

Ønsker du, at din robotplæneklipper skal have en garage, så kan du tilkøbe dette, hvis ikke det i forvejen medfølger. Det kan være et fordelagtigt køb, da garagen beskytter robotten mod dårligt vejr, når den står i sin ladestation. Dette er især en fordel ved de maskiner, der har regnsensor, da disse maskiner automatisk kører i læ ved deres ladestation under garagen, når sensoren opfanger regn. Vi har både en garage, der passer til STIGA 200-serien og STIGA M-serien samt en anden garage, der passer til STIGA 500-serien.

En have med hældning

Har du en have med mange hældninger eller terrænmæssige udfordringer, så anbefaler vi, at du tilkøber en STIGA Spike Wheel – et hjul med tandkrans, der giver et forbedret greb i plænen og dermed bedre klipning på større hældninger.

Hvis det blot drejer sig om lidt mindre hældninger, så kan du sandsynligvis nøjes med en standard tandkrans til STIGA Autoclip. Denne tandkrans passer til Autoclip M3, M5, M7, 221, 225 S og 230 S.

Udskiftning af STIGA-reservedele

Når du jævnligt bruger din robotplæneklipper, vil der efter noget tid, opstå et naturligt behov for udskiftning af nogle af robotplæneklipperens dele. Det kan eksempelvis være, at kniven er blevet sløv grundet slid. Mangler du en reservedel, som du ikke kan finde online, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Viser butikker tættest på