Tilbehør og reservedele til Robomow

Vi er autoriseret forhandler af kendte og populære Robomow robotplæneklippere. Derfor finder du det originale tilbehør og reservedele fra Robomow her hos os. Når du køber reservedele og tilbehør online, får du gratis fragt ligegyldigt hvor stor en ordre, du lægger.

Søger du dele eller tilbehør, som ikke findes her på vores hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os, så finder vi gerne delen til dig.

tilbehør til Robomow robotplæneklippere - fri fragt

Robomow tilbehør og reservedele

Faldende orden

10 varer

per page
 1. Adaptor til motor
  149,00 DKK
 2. Batteri 20Ah
  2.299,00 DKK
 3. Hovedkort til RL-modeller
  2.695,00 DKK
 4. Klippemotor RL
  1.499,00 DKK
 5. Knivsæt RL + City 120
  499,00 DKK
 6. Køremotor RL og City 120
  1.299,00 DKK
 7. Ladeprint RL1000
  1.400,00 DKK
 8. Perimeterkontakt
  899,00 DKK
 9. RL-Strømforsyning
  1.195,00 DKK
 10. Robomow Næsehjul
  799,00 DKK
Faldende orden

10 varer

per page

Alt i tilbehør og reservedele

Vi kan skaffe dele til din Robomow robotplæneklipper. 92 % er på lager til direkte levering. Fandt du ikke det du søgte ovenfor, kan du er du velkommen til at kontakte os. Husk at skrive hvilken Robomow det drejer sig om.

Kontakt Os


Når du udfylder kontaktformularen, afleverer du dine indtastede oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Reservedele og tilbehør til Robomow robotplæneklippere

Vi forhandler et stort udvalg af reservedele og tilbehør til robotplæneklippere fra Robomow, og her kan du læse mere om nogle af de mest solgte reservedele og tilbehør til de forskellige modeller.

Robotplæneklipper tilbehør

Robotplæneklipperne kommer som udgangspunkt med kantwires, pløkker og ladestation, hvor nogle af de større modeller desuden har medfølgende grip-hjul og garage. Køber du en robotplæneklipper uden griphjul, kan du tilkøbe powergrips, som kan sættes på modeller med kraftige hjul. Han den pågældende model ikke allerde kraftige hjul, kan dette også tilkøbes ved de fleste modeller. Dette kan være en stor fordel i det fugtige, danske vejr.

En garage fås også som ekstra tilbehør, og her kan også være et fornuftigt køb, da garagen beskytter robotten mod dårligt vejr, når den står i sin ladestation. Dette er især en fordel ved de maskiner, der har regnsensor, da de automatisk kører i læ ved deres ladestation under garagen, når deres sensor opfanger regn. Afhængigt af havens størrelse og udformning, kan du tilkøbe ekstra kantwires og pløkker, samt en forlængerledning til ladestationen.

Perimeterswitch til Robomow

Har du en opdelt have eller vil du gerne have sommerhusets græsplæne slået, så du kan nyde ferien til fulde? Så er tilbehøret perimeterswitch en rigtig god ide. Med denne switch er det nemlig muligt at give din Robomow robotplæneklipper et område væk fra primær- og sekundærområdet, så dette område fungerer som et afskåret område. Det eneste der kræves er den nødvendige mængde kanttråd og pløkker samt en perimeterswitch. Hvis havens størrelse er lille nok til at robotplæneklipperen kan klare den på én opladning, er dette en nem løsning på sommerhusets græsplæne. Er haven for stor, vil det dog være nødvendigt også at tilkøbe en ladestation til sommerhuset. Du kan læse mere om robotplæneklipperens zone-opdeling her.

Du kan kontrollere Robomow robotplæneklipperne via en app, men det er også muligt at tilkøbe en bluetooth-fjernbetjening til robotten.

Robomow robotplæneklippere reservedele

Ved hyppig brug af din robotplæneklipper, kan der efter noget tid opstå et behov for udskiftning af nogle af delene på maskinen. Her kan det eksempelvis være batteriet eller knivene der kan bruge en udskiftning. Mangler du en reservedel, som du ikke kan finde online, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os