Robomow RX50 PRO S 2020 - DEMO

Demomodel fra 2019.

Standen er 6 ud af 10.

Special pris 5.995,00 DKK Normalpris 7.295,00 DKK
1 - 3 hverdage Forventet levering:
Varenr
42240325

Robomow RX50 PRO S Robotplæneklipper - Demomodel

RX50 Pro S er den mindste robotplæneklipper fra Robomow indtil nu, og den er oplagt til mindre, enkelt indrettede haver, hvor du dog stadig gerne vil have en god brugervenlighed. Robotplæneklipperen er let at installere og ikke mindst anvende, da den kan betjenes nemt og hurtigt via app og manuelt direkte på robotten.

RX50 Pro S kan klippe et areal mellem 400 og 500 m2 under optimale forhold, og leverer et godt resultat. Der medfølger en smart Robohome til robotten, den kan styres via app med RoboConnect, og den er udstyret med solide pighjul, så den står godt fast i plænen, på trods af sin lille størrelse.

Forskellen fra 2018 til 2020

Robomow softwaren er opdateret i 2020 for en endnu mere intelligent drift. Det betyder at robottens stødsensor bedre kan finde ud af, om robotten kører over noget eller op ad noget. Opdateringen gør, at man ikke længere vil opleve robotplæneklipperen er væltet, fordi den er kørt henover en træstub eller lignende. Med det smarte Roboconnect kan du via din app på mobilen kommunikere med robotten ligemeget hvorend i verden, du befinder dig. Har du Amazon Alexa i din bolig er det desuden muligt at styre din Robomow RC308 PRO med stemmen - så bliver det ikke nemmere at klare havearbejdet!

I 2019 introducerede Robomow et forstærket printkort, hvor printet får en 5 dobbelt coating. Det eliminerer 80 % af de fejl, der tidligere år har været på robotterne.

Installation af robotplæneklipper

Vi tilbyder landsdækkende installationsservice af din Robomow maskine købt gennem os. Fra 3.700 kr. kommer vores montør ud og lægger kabel, forbinder og tester maskinen så den kører. Læs mere om vores montering her

RoboConnect

Trods denne robotplæneklippers kompakte størrelse, formår den at give et godt resultat. Den kan sættes i gang ved at trykke på en enkelt knap. RX50 Pro S er desuden udstyret med det RoboConnect. Med RoboConnect kan du nu betjene, kommunikere og indstille din Robomow direkte via smartphone, Web-App samt helt ny stemmestyringsteknologi.

Let tilgængelig - Det nye interface gør det let at starte din plæneklipper, returnere den automatisk til ladestation og vise klippeskema direkte via appen.

Find informationer - Hurtig adgang til driftinformation, sikkerhedsalarmer og ladestatus.

Robomow App 2.0

Den nye opdaterede Robomow App kommer nu i et opdateret design. Appen er tilgængelig på alle smartphones, som har bluetooth. Med et enkelt tryk på en knap, kan du starte klipningen, returnere til ladestation, indstille klippeskema og meget mere. Med appen kan du både lave manuel styring ved mindre områder, men også ændre udgangstidspunkt, hvis du eksempelvis har en fridag i løbet af ugen, hvor du ikke ønsker Robomow skal køre. Robomow kan også styres manuelt med appen, så den bruges ligesom en normal græsslåmaskine. Du kan sagtens bruge Robomow uden opkobling til mobil eller tablet.

Let tilgængelig - Det nye interface gør det let at starte din plæneklipper, returnere den automatisk til ladestation og vise klippeskema direkte via appen.

Find informationer - Hurtig adgang til driftinformation, sikkerhedsalarmer og ladestatus.

Ekstra kraftig kniv

Robomow RX50 Pro S er udstyret med en ekstra kraftig og topsikret kniv, der garanterer maksimal ydelse og klippesikkerhed. Kniven bør blot skiftet en gang årligt.

Flere zoner i haven

Robomow RX50 PRO S kan slå op til 2 Sub-zoner og hele 2 Separate-zoner. Det er meget vigtigt, at du har en plan for placering af Sub-zoner i en kringlet have med passager, træer eller bede. Robomow kræver 2 meter for at kunne komme igennem til en anden zone. Langt de fleste haver kræver ikke zoneopdeling, men skulle det være tilfældet, kan stort set alle haver løses. Læs mere om zoneopdelingen her

Tyverisikring og sikkerhed

På alle Robomow robotplæneklippere har du mulighed for at taste en personlig PIN-kode, så ingen kan operere i din plæneklipper. Plæneklipperene er også udstyret med alarm, som startes hvis Robomow bliver løftet væk fra sin base.

Robomow er en af markedets mest sikre robotplæneklippere. Du kan derfor trygt have den til at køre, uden bekymring for at dyr eller børn, kommer i nærheden af den. Ved den mindste kontakt med robotten stopper den op og kører den anden vej. Bliver Robomow løftet stopper klingerne med det samme med at køre rundt. Selve klingerne/knivene er placeret ekstra langt under maskinen.

Alt det andet

Robomow robotplæneklipperne kører på et meget kraftigt Lithium batteri, som gør det muligt for robotplæneklipperen at slå hele det ønskede areal på én opladning. Lithium batteriet skal opbevares indendørs i et rum uden frost hen over vinteren. For at oplade RX50 PRO skal robotten tilsluttes ladestation. RX50 PRO har en lang opladningstid, men har til gengæld også en lang drifttid per opladning på hele 3,5 time.

Hvorfor vælge Robomow?

Robomow robotplæneklipperne har de seneste år høstet en masse priser i diverse tests. Bl.a. Sverige, England, Tyskland og Danmark i forbrugerbladet TÆNK, er Robomow blevet kåret til bedste robotplæneklipper på markedet.

Vi anbefaler de grønne professionelle modeller til både privat og erhvervsbrug.

Prisgaranti på alle Robomow robotplæneklippere


Se alle modeller

Se tilbehør

Få et godt tilbud

 * Under optimale forhold - gælder sjældent i Danmark. Derfor anbefaler vi, at du følger "anbefalet plæneareal".

Model

ModelnummerRX50 Pro S
FarveGrøn
Anbefalet plæneareal400 m2
Maks plæneareal500 m2
Årgang2020 model
Størrelse på robot53 x 42 x 26 cm  
Vægt6,7 kg
  

Klipning

Klippebredde18 cm
Klippehøjde1,5 - 4,5 cm
KlippemotorDC Brush
Strømstyrke100 Watt
HældningOp til 8,5o (15 %)
 

Generelt

Seperate zoner2 (læs mere)
Sub zoner2 (læs mere)
Opladningstid 8 - 10 timer
Gennemsnitlig driftid180 min
Batteri Li-lon
Støjniveau (Maks)69 dB
Strømforbrug8 kWh/Måned
Kulfri motor (Forstærket)Nej
Fjederophængt kniveJa
RegnsensorNej
  

2019 teknologi

 
ForbindelseBluetooth & RoboConnect
Mobil App 2.0Ja
Web App (My Robomow)Ja
Stemmeaktivering (Alexa)Ja
GPS (Find min plæneklipper)Nej
Garanti2 År
  

Ekstra

 
LadestationMedfølger
RoboHomeMedfølger
Spiked WheelsMedfølger
Kabel inkl.150 meter
Pløkker inkl. 150 stk.


Write Your Own Review
Du anmelder:Robomow RX50 PRO S 2020 - DEMO
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Robomow RX50 PRO S 2020 - DEMO
Viser butikker tættest på