Robomow RS615 U 2020

 • Anbefalet plæneareal: 1.600 m2 fordelt på 6 zoner
 • Opdateret 2020-software: intelligent kørsel
 • App 2.0 og Bluetooth
 • Inkl. Ladestation
 • Inkl. Kraftige hjul, pløkker og kanttråd
 • Ny forbedret front sensor
13.995,00 DKK
Midt april - Forudbestil nu
Varenr
42240320-2020

Robomow RS615 U robotplæneklipper 2020

I mere end 20 år har Robomow leveret robotplæneklippere til haver i hele verden. Med den erfaring er Robomow i dag markedets førende indenfor selvkørende robotplæneklippere. Filosofien fra Robomow har været at udvikle en robotplæneklipper, som med mindst mulig betjening og vedligehold, kan levere det bedste resultat. RS615u robotplæneklipperen er en model i Robomows standard serie. Automatisk programmering, så Robomow kan køre præcis de dage du ønsker det. Hurtig, effektiv og vedligeholdelsesfri. Vi anbefaler en plænestørrelse på omkring 1600 m2. til denne maskine.

Forskellen fra 2018 til 2020

Robomow RS-modellernes software er opdateret i 2020 for en endnu mere intelligent drift. Det betyder bl.a. at robottens stødsensor bedre kan finde ud af, om den kører over noget eller op ad noget. Denne opdatering gør, at man ikke længere vil opleve robotplæneklipperen vælter, fordi den er kørt over en træstub ell. lignende.

Robomow printkortet i robotten har en 5-lags coating, som beskytter kortet bedre, og defor eliminerer 80 % af de fejl, der tidligere år har været på robotterne. Samtidig modtager du i år både Powerwheels og Robogrips med til din Robomow.

Installation af robotplæneklipper

Vi tilbyder landsdækkende installationsservice af din Robomow maskine købt gennem os. Fra 3.700 kr. kommer vores montør ud og lægger kabel, forbinder og tester maskinen så den kører. Læs mere om vores montering her

Robomow App

2019 Appen er tilgængelig på alle smartphones, som har bluetooth. Med appen kan du både lave manuel styring ved mindre områder, men også ændre udgangstidspunkt, hvis du eksempelvis har en fridag i løbet af ugen, hvor du ikke ønsker Robomow skal køre. Robomow kan også styres manuelt med appen, så den bruges ligesom en normal græsslåmaskine. Du kan sagtens bruge Robomow uden opkobling til mobil eller tablet.

Skånsom bioklip

Robomow adskiller sig fra tilsvarende modeller ved at have en helt speciel klippeteknik. Robomow drejer nemilg af inden den rammer kanttråden, hvilket betyder at den ikke konstant skal stoppe og starte, hver gang den rammer en kant. Det mindsker både slid på dele og motoren og er samtidig med til at sikre en længere levetid.

Ved hjælp af Robomows bioKlip undgår du ukrudt i græsplænen. Det sker ved at Robomow slår græsset så fint, at det kan falde ned mellem de andre græsstrå og dermed fungere som gødning. Vi anbefaler at Robomow kører i hvert fald to gange om ugen, for at få en flot og tæt græsplæne. 

Flere zoner i haven

Robomow RS615u kan slå op til 4 Sub-zoner og hele 2 Separate-zoner. Det er meget vigtigt, at du har en plan for placering af Sub-zoner i en kringlet have med passager, træer eller bede. Robomow kræver 2 meter for at kunne komme igennem til en anden zone. Langt de fleste haver kræver ikke zoneopdeling, men skulle det være tilfældet, kan stort set alle haver løses. Læs mere om zoneopdelingen her

Tyverisikring og sikkerhed

På alle Robomow robotplæneklippere har du mulighed for at taste en Pin-kode, så ingen kan operere i din plæneklipper. Plæneklipperene er også udstyret med alarm, som startes hvis Robomow bliver løftet væk fra sin base.

Robomow er en af markedets mest sikre robotplæneklippere. Du kan derfor trygt have den til at køre, uden bekymring for at dyr eller børn, kommer i nærheden af den. Ved den mindste kontakt med robotten stopper den op og kører den anden vej. Bliver Robomow løftet stopper klingerne med det samme med at køre rundt. Selve klingerne/knivene er placeret ekstra langt under maskinen. 

Alt det andet

Robomow robotplæneklipperne kører på et meget kraftigt Lithium batteri, som gør det muligt for robotplæneklipperen at slå hele det ønskede arealpå én opladning. Lithium batteriet skal opbevares indendørs i et rum uden frost hen over vinteren. Robotplæneklipperen har problemfri maøvrering, som sikrer en ekstra omhyggelig klipning.

Alle modeller er desuden udstyret med regnsensor, så Robomow automatisk kører tilbage til sin base, hvis det begynder at regne. 

Hvorfor vælge Robomow?

Robomow robotplæneklipperne har de seneste år høstet en masse priser i diverse tests. Bl.a. Sverige, England, Tyskland og Danmark i forbrugerbladet TÆNK, er Robomow blevet kåret til bedste robotplæneklipper på markedet.

Forskellen fra de røde standard modeller til de grønne professionelle modeller, er bl.a. kulfri motor, udvidet garanti, færre zoner og GSM modulet. Vil du høre mere om forskellen, er du velkommen til at ringe til 97 22 20 88 eller kontate os her

Prisgaranti på alle Robomow robotplæneklippere


Se alle modeller

Se tilbehør

Få et godt tilbud

Se brugermanual

Model

ModelnummerRS615u
FarveGrøn
Anbefalet plæneareal1600 m2
Maks plæneareal3000 m2
Årgang2020 model
Størrelse på robot73,5 x 66 x 31 cm  
Vægt20,2 kg
  

Klipning

Klippebredde56 cm
Klippehøjde2,0 - 8,0 cm
KlippemotorDC Brushless
Strømstyrke400 Watt
HældningOp til 20o (36 %)
 

Generelt

Seperate zoner2 (læs mere)
Sub zoner4 (læs mere)
Opladningstid 90 - 110 min
Gennemsnitlig driftid55 - 70 min
Batteri 26 V Lithium (LiFePO4)
Støjniveau (Maks)72 dB
Strømforbrug22 kWh/Måned
Kulfri Motor (Forstærket)Ja
Fjederophængte kniveJa
  

2020 teknologi

 
ForbindelseBluetooth
Mobil App 2.0Ja
Web App (My Robomow)Nej
Stemmeaktivering (Alexa)Nej
GPS (Find min plæneklipper)Nej
RegnsensorJa
Garanti2 År
  

Ekstra

 
LadestationMedfølger
RoboHomeTilkøb
Power WheelsMedfølger
RobogripsMedfølger
Kabel275 meter
Pløkker350 stk

 

* Under optimale forhold - gælder sjældent i Danmark. Derfor anbefaler vi, at du følger "anbefalet plæneareal".

 
Write Your Own Review
Du anmelder:Robomow RS615 U 2020
Din anmeldelse
Contact us regarding this product
Spørgsmål om:Robomow RS615 U 2020

Tilbehør til Robotplæneklippere

 1. Wolf Garten robotplæneklipper gødning
  Special Price 295,00 DKK Normalpris 399,00 DKK
 2. Robomow Kanttråd 100 meter
  339,00 DKK
 3. Lad os opsætte din robot - Priser fra:
  2.950,00 DKK
 4. RoboCare - Rengøringssæt
  349,00 DKK