Robomow RS615 PRO 2020

 • Anbefalet plæneareal: 1.600 m2 fordelt på 6 zoner
 • Kulfri motor: kraftfuld, effektiv motor med lang levetid
 • Opdateret 2020-software: intelligent kørsel
 • RoboConnect, App 2.0 og Stemmeaktivering
 • Inkl. Ladestation
 • Inkl. Kraftige hjul, pløkker, kanttråd og Robohome
Special pris 14.495,00 DKK Normalpris 17.995,00 DKK
1 - 2 hverdage
Varenr
42240321

Robomow RS615 PRO Robotplæneklipper

I over 20 år har Robomow leveret robotplæneklippere til haver i det meste af verden. Den store erfaring betyder, at Robomow i dag er blandt markedets førende indenfor automatisk klipning af din græsplæne.

Dette kan blandt andet ses på de mange priser, som Robomow gennem de seneste år har høstet. RS615 Pro har længe ligget i toppen, hvor specielt det unikke klipperesultat bliver fremhævet. RS615 PRO er del af Robomows professionelle linje, med maskiner i en klasse for sig selv. Den professionelle linje bliver solgt både til private og erhverv, da levetiden og klipperesultatet er udover det sædvanlige.

RS615 PRO er robotplæneklipperen, som passer perfekt til haver mellem 600-1600 m2. Fordelen ved en stor robotplæneklipper i en lille have, er at den kun bruger det halve tid i forhold til en RC-model. I danske forhold anbefaler vi ikke, at du vælger denne model, hvis du har et plæneareal på over 1600 m2, men vi tager gerne en snak med dig, hvis du har spørgsmål til det rigtige valg af robotplæneklipper til netop din plæne.

Forskellen fra 2018 til 2020

Robomow RS-modellernes software er opdateret i 2020 for en endnu mere intelligent drift. Det betyder bl.a. at robottens stødsensor bedre kan finde ud af, om den kører over noget eller op ad noget. Denne opdatering gør, at man ikke længere vil opleve robotplæneklipperen vælter, fordi den er kørt over en træstub ell. lignende. Samtidig er motoren opgraderet til at ændre køreretning hver 12 time. Det betyder at den skiftesvis kører højre og venstre rundt, hvilket slider mindre på selve motoren. PRO-modellen er udstyret med det smarte Roboconnect, så du via din app på mobil eller tablet kan kommunikere med robotten ligemeget hvorend i verden, du befinder dig. Har du Amazon Alexa i din bolig er det desuden muligt at styre din Robomow RS615 PRO med stemmen - så bliver det ikke nemmere at klare havearbejdet! 

Robomow printkortet har en 5-lags coating, som beskytter kortet bedre, og defor eliminerer 80 % af de fejl, der tidligere år har været på robotterne. Samtidig modtager du i år både Powerwheels og Robogrips med til din Robomow.

Installation af robotplæneklipper

Vi tilbyder landsdækkende installationsservice af din Robomow maskine købt gennem os. Fra 3.700 kr. kommer vores montør ud og lægger kabel, forbinder og tester maskinen så den kører. Læs mere om vores montering her

RoboConnect

Robomow formår hele tiden at integrere den nyeste teknologi i sine plæneklippere. Det nyeste tiltag er RoboConnect, som findes til en række af Pro-modellerne. Med RoboConnect kan du nu betjene, kommunikere og indstille din Robomow direkte via smartphone, Web-App samt helt ny stemmestyringsteknologi.

RoboConnect - Robomow giver dig mulighed for at betjene og styre din robotplæneklipper via smartphone, web-app og nu også via stemmestyring 

Stemmestyring - Ny, fremtidssikret funktion i RoboConnect, der gør det muligt at stemmestyre robotten via Amazon Alexa systemet. Det kræver blot at du selv skaffer adgang til Alexa.

Robomow App 2.0

Appen er tilgængelig på alle smartphones, som har bluetooth. Med appen kan du både lave manuel styring ved mindre områder, men også ændre udgangstidspunkt, hvis du eksempelvis har en fridag i løbet af ugen, hvor du ikke ønsker Robomow skal køre. Du kan sagtens bruge Robomow uden opkobling til mobil eller tablet.

Let tilgængelig - Det nye interface gør det let at starte din plæneklipper, returnere den automatisk til ladestation og vise klippeskema direkte via appen.

Find informationer - Hurtig adgang til driftinformation, sikkerhedsalarmer og ladestatus.

Skånsom bioklip

Robomow adskiller sig fra tilsvarende modeller ved at have en helt speciel klippeteknik. Robomow drejer nemilg af inden den rammer kanttråden, hvilket betyder at den ikke konstant skal stoppe og starte, hver gang den rammer en kant. Det mindsker både slid på dele og motoren og er samtidig med til at sikre en længere levetid.

Ved hjælp af Robomows bioKlip undgår du ukrudt i græsplænen. Det sker ved at Robomow slår græsset så fint, at det kan falde ned mellem de andre græsstrå og dermed fungere som gødning. Vi anbefaler at Robomow kører i hvert fald to gange om ugen, for at få en flot og tæt græsplæne. 

Flere zoner i haven

Robomow RS615 Pro kan slå op til 4 Sub-zoner og hele 2 Separate-zoner. Det er meget vigtigt, at du har en plan for placering af Sub-zoner i en kringlet have med passager, træer eller bede. Robomow kræver 2 meter for at kunne komme igennem til en anden zone. Langt de fleste haver kræver ikke zoneopdeling, men skulle det være tilfældet, kan stort set alle haver løses. Læs mere om zoneopdelingen her

Tyverisikring og sikkerhed

På alle Robomow robotplæneklippere har du mulighed for at taste en Pin-kode, så ingen kan operere i din plæneklipper. Plæneklipperene er også udstyret med alarm, som startes hvis Robomow bliver løftet væk fra sin base.

Robomow er en af markedets mest sikre robotplæneklippere. Du kan derfor trygt have den til at køre, uden bekymring for at dyr eller børn, kommer i nærheden af den. Ved den mindste kontakt med robotten stopper den op og kører den anden vej. Bliver Robomow løftet stopper klingerne med det samme med at køre rundt. Selve klingerne/knivene er placeret ekstra langt under maskinen. 

Alt det andet

Robomow robotplæneklipperne kører på et meget kraftigt Lithium batteri, som gør det muligt for robotplæneklipperen at slå hele det ønskede arealpå én opladning. Lithium batteriet skal opbevares indendørs i et rum uden frost hen over vinteren. Robotplæneklipperen har problemfri maøvrering, som sikrer en ekstra omhyggelig klipning.

Alle modeller er desuden udstyret med regnsensor, så Robomow automatisk kører tilbage til sin base, hvis det begynder at regne. 

Hvorfor vælge Robomow?

Robomow robotplæneklipperne har de seneste år høstet en masse priser i diverse tests. Bl.a. Sverige, England, Tyskland og Danmark i forbrugerbladet TÆNK Februar 2017, er Robomow blevet kåret til bedste robotplæneklipper på markedet.

Vi anbefaler de grønne professionelle modeller til både privat og erhvervsbrug. 

Prisgaranti på alle Robomow robotplæneklippere


Se alle modeller

Se tilbehør

Få et godt tilbud

Se brugermanual

Model

ModelnummerRS615 Pro
FarveGrøn
Anbefalet plæneareal1600 m2
Maks plæneareal3000 m2
Årgang2020 model
Størrelse på robot73,5 x 66 x 31 cm  
Vægt20,2 kg
  

Klipning

Klippebredde56 cm
Klippehøjde2,0 - 8,0 cm
KlippemotorDC Brushless
Strømstyrke400 Watt
HældningOp til 20o (36 %)
 

Generelt

Seperate zoner2 (læs mere)
Sub zoner4 (læs mere)
Opladningstid 90 - 110 min
Gennemsnitlig driftid55 - 70 min
Batteri 26 V Lithium (LiFePO4)
Støjniveau (Maks)72 dB
Strømforbrug22 kWh/Måned
Kulfri Motor (Forstærket)Ja
Fjederophængte kniveJa
  

2020 teknologi

 
ForbindelseBluetooth & RoboConnect
Mobil App 2.0Ja
Web App (My Robomow)Ja
Stemmeaktivering (Alexa)Ja
GPS (Find min plæneklipper)Nej
RegnsensorJa
Garanti2 År
  

Ekstra

 
LadestationMedfølger
RoboHomeMedfølger (Kampagne)
Power WheelsMedfølger
RobogripsMedfølger
Kabel inkl. 300 meter
Pløkker inkl.350 stk

 

* Under optimale forhold - gælder sjældent i Danmark. Derfor anbefaler vi, at du følger "anbefalet plæneareal".

 
Write Your Own Review
Du anmelder:Robomow RS615 PRO 2020
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Robomow RS615 PRO 2020
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Tilbehør til Robotplæneklippere

 1. Wolf Garten robotplæneklipper gødning
  Special pris 295,00 DKK Normalpris 399,00 DKK
 2. Robomow Kanttråd 100 meter
  339,00 DKK
 3. Lad os opsætte din robot - Priser fra:
  2.950,00 DKK
 4. RoboCare - Rengøringssæt
  349,00 DKK
Viser butikker tættest på