Robomow RK 1000 robotplæneklipper

9.995,00 DKK
25. marts - forudbestil nu Forventet levering:
Varenr
RK1000

Robomow RK1000 robotplæneklipper

I mere end 20 år har Robomow leveret robotplæneklippere til haver i hele verden. Med den erfaring er Robomow i dag markedets førende indenfor selvkørende robotplæneklippere. Filosofien fra Robomow har været at udvikle en robotplæneklipper, som med mindst mulig betjening og vedligehold, kan levere det bedste resultat. RK serien er Robomows 2021 modeller, som er en maskine, der er udviklet til at have driftsikkerheden som 1. prioritet.

Brugervenlighed

2021 modellenaf Robomow kommer med et stort display, som giver dig en unik brugervenlighed. Du kan nemlig via det 4,3" store touch display justere de forskellige indstillinger og nemt opsætte robotten.

Installation af robotplæneklipper

Vi tilbyder landsdækkende installationsservice af din Robomow maskine købt gennem os. Fra 3.700 kr. kommer montøren ud og lægger kabel, forbinder og tester maskinen så den kører. Læs mere om vores montering her

Robomow App

Den nye opdaterede Robomow App kommer nu i et opdateret design. Appen er tilgængelig på alle smartphones, som har bluetooth. Med et enkelt tryk på en knap, kan du starte klipningen, returnere til ladestation, indstille klippeskema og meget mere. Med appen kan du både lave manuel styring ved mindre områder, men også ændre udgangstidspunkt, hvis du eksempelvis har en fridag i løbet af ugen, hvor du ikke ønsker Robomow skal køre.

Let tilgængelig - Det nye interface gør det let at starte din plæneklipper, returnere den automatisk til ladestation og vise klippeskema direkte via appen.

Find informationer - Hurtig adgang til driftinformation, sikkerhedsalarmer og ladestatus.

Flere zoner i haven

Robomow RK1000 kan slå op til 2 hovedzoner og hele 4 Sub-zoner. Det er meget vigtigt, at du har en plan for placering af Sub-zoner i en kringlet have med passager, træer eller bede. Robomow kræver 2 meter for at kunne komme igennem til en anden zone. Langt de fleste haver kræver ikke zoneopdeling, men skulle det være tilfældet, kan stort set alle haver løses. Læs mere om zoneopdelingen her

Tyverisikring og sikkerhed

På alle Robomow robotplæneklippere har du mulighed for at taste en Pin-kode, så ingen kan operere i din plæneklipper. Plæneklipperene er også udstyret med alarm, som startes hvis Robomow bliver løftet væk fra sin base.

Robomow er en af markedets mest sikre robotplæneklippere. Du kan derfor trygt have den til at køre, uden bekymring for at dyr eller børn, kommer i nærheden af den. Ved den mindste kontakt med robotten stopper den op og kører den anden vej. Bliver Robomow løftet stopper klingerne med det samme med at køre rundt. Selve klingerne/knivene er placeret ekstra langt under maskinen.

Hvorfor vælge Robomow?

Robomow robotplæneklipperne har de seneste år høstet en masse priser i diverse tests. Bl.a. Sverige, England, Tyskland og Danmark i forbrugerbladet TÆNK, er Robomow tidligere blevet kåret til bedste robotplæneklipper på markedet.

Prisgaranti på alle Robomow robotplæneklippere


Se alle modeller

Se tilbehør

Få et godt tilbud

Se brugermanual

Model

ModelnummerRK1000
FarveGrøn
Anbefalet plæneareal800 m2
Maks plæneareal*1000 m2
Årgang2021 model
Størrelse på robot97 x 53 x 32 cm
Vægt22 kg


<em* Under optimale forhold - gælder sjældent i Danmark. Derfor anbefaler vi, at du følger "anbefalet plæneareal".

Klipning

Klippebredde21 cm
Klippehøjde2 - 10 cm
KlippemotorKulfri motor
HældningOp til 24o (45 %)

Generelt

Seperate zoner2 (læs mere)
Sub zoner4 (læs mere)
Opladningstid60 - 120 min
Gennemsnitlig driftid50 - 60 min
Batteri 2,8 Ah Lithium-Ion
Støjniveau (Maks)Under 60 dB
Strømforbrug2,8 kWh/Måned
Kulfri Motor (Forstærket)Ja
Fjederophængt kniveJa
DisplayJa (4,3" touch)


2021 teknologi


ForbindelseBluetooth
Mobil App 2.0Ja
Web App (My Robomow)Ja
RegnsensorNej - kører alt slags vejr
Garanti3 År


Ekstra


LadestationMedfølger
RoboHomeTilkøb
Terrængående hjulJa
Kabel inkl. 225 meter
Pløkker inkl.300 stk. 

Write Your Own Review
Du anmelder:Robomow RK 1000 robotplæneklipper
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Robomow RK 1000 robotplæneklipper
Viser butikker tættest på