Robomow RC308 U 2020 - Demo


Demomodel fra 2020

Lettere brugt - stand 9 ud af 10.

Special pris 8.000,00 DKK Normalpris 11.495,00 DKK
1 - 3 hverdage Forventet levering:
Varenr
42240315-CO-PLUS

Robomow RC308 U robotplæneklipper med Connect+ - Demo

I mere end 20 år har Robomow leveret robotplæneklippere til haver i hele verden. Med den erfaring er Robomow i dag markedets førende indenfor selvkørende robotplæneklippere. Filosofien fra Robomow har været at udvikle en robotplæneklipper, som med mindst mulig betjening og vedligehold, kan levere det bedste resultat.

Om Robomow RC308 U

RC308U robotplæneklipperen er en model i Robomows standard serie, som er udstyret med den smarte teknologi Connect+ der gør brugervenligheden optimal. Med RC308U robotten får du en effektiv og brugervenlighed maskine med GPS, app-styring og automatisk programmering, så Robomow kan køre præcis de dage du ønsker det. Hurtig, effektiv og vedligeholdelsesfri. Vi anbefaler en plænestørrelse på omkring 800 m2 til denne maskine. Der medfølger kantwire, pløkker og kraftige hjul til denne model.

Den opdaterede 2020-version af RC308 Connect+

Robomow robotternes software er blevet opdateret i 2020 for at sikre en endnu mere intelligent drift. Det betyder at robottens stødsensor nu bedre kan finde ud af, om den kører over noget eller op ad noget. Derfor vil man ikke længere opleve at robotplæneklipperen er væltet, fordi den er kørt over en træstub eller lignende. Samtidig er motoren opgraderet til at ændre køreretning hver 12 time. Det betyder at den skiftesvis kører højre og venstre rundt, hvilket slider mindre på selve motoren.
Denne RC308 er en af de eneste U-modeller, som er udstyret med Roboconnect+. Dette betyder at du via din app på mobil eller tablet kan kommunikere med robotten ligemeget hvorend i verden, du befinder dig. Med det smarte GPS-modul kan du desuden altid lokalisere din robot på dens vej rundt i haven.

Installation af robotplæneklipper

Vi tilbyder landsdækkende installationsservice af din Robomow maskine købt gennem os. Fra 2.950 kr. kommer vores montør ud og lægger kabel, forbinder og tester maskinen så den kører. Læs mere om vores montering her

Robomow App - RoboConnect+

Appen er tilgængelig på alle smartphones og robotter med Connect+ kan styres via Bluetooth og Wifi - dette gør det muligt at styre robotten via hjemmets Wifi, selvom du ikke er i nærheden. Med det smarte GPS-modul i RC308 U COnnect+ kan du desuden se, hvor din robot befinder sig - en fordel, hvis haven er opdelt i flere områder. Du kan sagtens bruge Robomow uden opkobling til mobil eller tablet.

Skånsom bioklip

Robomow adskiller sig fra tilsvarende modeller ved at have en helt speciel klippeteknik. Robomow drejer nemlig af inden den rammer kanttråden, hvilket betyder at den ikke konstant skal stoppe og starte, hver gang den rammer en kant. Det mindsker både slid på dele og motoren og er samtidig med til at sikre en længere levetid.

Ved hjælp af Robomows bioKlip undgår du ukrudt i græsplænen. Det sker ved at Robomow slår græsset så fint, at det kan falde ned mellem de andre græsstrå og dermed fungere som gødning. Vi anbefaler at Robomow kører i hvert fald to gange om ugen, for at få en flot og tæt græsplæne.

Flere zoner i haven

Robomow RC308u kan slå op til 3 Sub-zoner og hele 2 Separate-zoner. Det er meget vigtigt, at du har en plan for placering af Sub-zoner i en kringlet have med passager, træer eller bede. Robomow kræver 1,5 meter for at kunne komme igennem til en anden zone. Langt de fleste haver kræver ikke zoneopdeling, men skulle det være tilfældet, kan stort set alle haver løses. Læs mere om zoneopdelingen her

Tyverisikring og sikkerhed

På alle Robomow robotplæneklippere har du mulighed for at taste en Pin-kode, så ingen kan operere i din plæneklipper. Plæneklipperene er også udstyret med alarm, som startes hvis Robomow bliver løftet væk fra sin base.

Robomow er en af markedets mest sikre robotplæneklippere. Du kan derfor trygt have den til at køre, uden bekymring for at dyr eller børn, kommer i nærheden af den. Ved den mindste kontakt med robotten stopper den op og kører den anden vej. Bliver Robomow løftet stopper klingerne med det samme med at køre rundt. Selve klingerne/knivene er placeret ekstra langt under maskinen.

Alt det andet

Robomow robotplæneklipperne kører på et meget kraftigt Lithium batteri, som gør det muligt for robotplæneklipperen at slå hele det ønskede arealet på én opladning. Lithium batteriet skal opbevares indendørs i et rum uden frost hen over vinteren. For at oplde RC308 U skal robotten nu tilsluttes ladestationen.

Alle modeller er desuden udstyret med regnsensor, så Robomow automatisk kører tilbage til sin base, hvis det begynder at regne.

Hvorfor vælge Robomow?

Robomow robotplæneklipperne har de seneste år høstet en masse priser i diverse tests. Bl.a. Sverige, England, Tyskland og Danmark i forbrugerbladet TÆNK, er Robomow blevet kåret til bedste robotplæneklipper på markedet.

Vi tilbýder prisgaranti på alle Robomow modeller


Se alle modeller

Se tilbehør

Få et godt tilbud

Se brugermanual

Model

ModelnummerRC308u
FarveGrøn
Anbefalet plæneareal800 m2
Maks plæneareal1500 m2
Årgang2020 model
Størrelse på robot63 x 46 x 21 cm  
Vægt11,4 kg
  

Klipning

Klippebredde28 cm
Klippehøjde1,5 - 6,0 cm
KlippemotorDC Brush
Strømstyrke200 Watt
HældningOp til 20o (36 %)
 

Generelt

Seperate zoner2 (læs mere)
Sub zoner3 (læs mere)
Opladningstid 70 - 90 min
Gennemsnitlig driftid60 - 70 min
Batteri 26 V Lithium (LiFePO4)
Støjniveau (Maks)69 dB
Strømforbrug14 kWh/Måned
Kulfri Motor (Forstærket)Nej
Fjederophængt kniveJa
  

2019 teknologi

 
ForbindelseBluetooth og RoboConnect+
Mobil App 2.0Ja
Web App (My Robomow)Ja
Stemmeaktivering (Alexa)Nej
GPS (Find min plæneklipper)Ja
RegnsensorJa
Garanti2 År
  

Ekstra

 
LadestationMedfølger
RoboHomeMedfølger (Kampagne)
Power WheelsMedfølger
RobogripsMedfølger
Kabel200 meter
Pløkker250 stk.

 

* Under optimale forhold - gælder sjældent i Danmark. Derfor anbefaler vi, at du følger "anbefalet plæneareal".

Write Your Own Review
Du anmelder:Robomow RC308 U 2020 - Demo
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Robomow RC308 U 2020 - Demo
Viser butikker tættest på