Robomow RC304u 2018 Demo

Demomodel fra 2018

Stand 7 ud af 10.

Special pris 5.195,00 DKK Normalpris 5.999,00 DKK
1 - 3 hverdage Forventet levering:
Varenr
42240313-2018-DEMO-2

Robomow RC304u robotplæneklipper 2018 demomodel

I mere end 20 år har Robomow leveret robotplæneklippere til haver i hele verden. Med den erfaring er Robomow i dag markedets førende indenfor selvkørende robotplæneklippere. Filosofien fra Robomow har været at udvikle en robotplæneklipper, som med mindst mulig betjening og vedligehold, kan levere det bedste resultat. RC304u robotplæneklipperen er en model i Robomows standard serie. Automatisk programmering, så Robomow kan køre præcis de dage du ønsker det. Hurtig, effektiv og vedligeholdelsesfri. Vi anbefaler en plænestørrelse på omkring 500 m2. til denne maskine.


Installation af robotplæneklipper
Vi tilbyder landsdækkende installationsservice af din Robomow maskine købt gennem os. Fra 2.950 kr. kommer vores montør ud og lægger kabel, forbinder og tester maskinen så den kører. Læs mere om vores montering her

Robot RC304u Robomow App 2019

2019 Appen er tilgængelig på alle smartphones, som har bluetooth. Med appen kan du både lave manuel styring ved mindre områder, men også ændre udgangstidspunkt, hvis du eksempelvis har en fridag i løbet af ugen, hvor du ikke ønsker Robomow skal køre. Robomow kan også styres manuelt med appen, så den bruges ligesom en normal græsslåmaskine. Du kan sagtens bruge Robomow uden opkobling til mobil eller tablet.

RC304u  Skånsom bioKlip teknik

Robomow adskiller sig fra tilsvarende modeller ved at have en helt speciel klippeteknik. Robomow drejer nemilg af inden den rammer kanttråden, hvilket betyder at den ikke konstant skal stoppe og starte, hver gang den rammer en kant. Det mindsker både slid på dele og motoren og er samtidig med til at sikre en længere levetid.

Ved hjælp af Robomows bioKlip undgår du ukrudt i græsplænen. Det sker ved at Robomow RC304u slår græsset så fint, at det kan falde ned mellem de andre græsstrå og dermed fungere som gødning. Vi anbefaler at Robomow kører i hvert fald to gange om ugen, for at få en flot og tæt græsplæne. 

Robomow robotplæneklipper 304u  Flere zoner i haven

Robomow RC304u kan slå op til 3 Sub-zoner og hele 2 Separate-zoner. Det er meget vigtigt, at du har en plan for placering af Sub-zoner i en kringlet have med passager, træer eller bede. Robomow kræver 1,5 meter for at kunne komme igennem til en anden zone. Langt de fleste haver kræver ikke zoneopdeling, men skulle det være tilfældet, kan stort set alle haver løses. Læs mere om zoneopdelingen her

Robomow RC304  Tyverisikring og sikkerhed

På alle Robomow robotplæneklippere har du mulighed for at taste en Pin-kode, så ingen kan operere i din plæneklipper. Plæneklipperene er også udstyret med alarm, som startes hvis Robomow bliver løftet væk fra sin base.

Robomow er en af markedets mest sikre robotplæneklippere. Du kan derfor trygt have den til at køre, uden bekymring for at dyr eller børn, kommer i nærheden af den. Ved den mindste kontakt med robotten stopper den op og kører den anden vej. Bliver Robomow løftet stopper klingerne med det samme med at køre rundt. Selve klingerne/knivene er placeret ekstra langt under maskinen. 


 Alt det andet

Robomow robotplæneklipperne kører på et meget kraftigt Lithium batteri, som gør det muligt for robotplæneklipperen at slå hele det ønskede arealet på én opladning. Lithium batteriet skal opbevares indendørs i et rum uden frost hen over vinteren. For at oplade Robomow RC304u skal robotten nu stå i ladestationen og lades.

Alle modeller er desuden udstyret med regnsensor, så Robomow automatisk kører tilbage til sin base, hvis det begynder at regne. 


Hvorfor vælge Robomow

Robomow robotplæneklipperne har de seneste år høstet en masse priser i diverse tests. Bl.a. Sverige, England, Tyskland og Danmark i forbrugerbladet TÆNK, er Robomow blevet kåret til bedste robotplæneklipper på markedet.

Forskellen fra de røde standard modeller til de grønne professionelle modeller, er bl.a. kulfri motor, udvidet garanti, færre zoner og GSM modulet. Vil du høre mere om forskellen, er du velkommen til at ringe til 97 22 20 88 eller kontate os her

Prisgaranti på alle Robomow robotplæneklippere


Se alle modeller              Se tilbehør til maskinen             Få et godt tilbud

 

Model

ModelnummerRC304u
FarveRød
Anbefalet plæneareal500 m2
Maks plæneareal1000 m2
Årgang2018 model
Størrelse på robot63 x 46 x 21 cm  
Vægt11,4 kg
  

Klipning

Klippebredde28 cm
Klippehøjde1,5 - 6,0 cm
KlippemotorDC Brush
Strømstyrke200 Watt
HældningOp til 20o (36 %)
 

Generelt

Seperate zoner2 (læs mere)
Sub zoner3 (læs mere)
Opladningstid 50 - 70 min
Gennemsnitlig driftid45 - 50 min
Batteri 26 V Lithium (LiFePO4)
Støjniveau (Maks)69 dB
Strømforbrug11 kWh/Måned
Kulfri Motor (Forstærket)Nej
Fjederophængt kniveJa
  

2019 teknologi

 
ForbindelseBluetooth
Mobil App 2.0Ja
Web App (My Robomow)Nej
Stemmeaktivering (Alexa)Nej
GPS (Find min plæneklipper)Nej
RegnsensorJa
Garanti2 År
  

Ekstra

 
LadestationMedfølger
RoboHomeTilkøb
Power WheelsTilkøb
RobogripsTilkøb
Kabel150 meter
Pløkker200 stk.

 

* Under optimale forhold - gælder sjældent i Danmark. Derfor anbefaler vi, at du følger "anbefalet plæneareal".

Write Your Own Review
Du anmelder:Robomow RC304u 2018 Demo
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Robomow RC304u 2018 Demo
Viser butikker tættest på