Robomow RC304 U 2020 Demo


Brugt demomodel fra 2020.

Den har en stand på 6 ud af 10.

Special pris 6.995,00 DKK Normalpris 8.495,00 DKK
1 - 3 hverdage Forventet levering:
Varenr
42240313-D

Robomow RC304 U robotplæneklipper - demomodel

I mere end 20 år har Robomow leveret robotplæneklippere til haver i hele verden. Med den erfaring er Robomow i dag markedets førende indenfor selvkørende robotplæneklippere. Filosofien fra Robomow har været at udvikle en robotplæneklipper, som med mindst mulig betjening og vedligehold, kan levere det bedste resultat.

Om RC304 U

RC304u robotplæneklipperen er en model i Robomows standard serie. Det er muligt at lave automatisk programmering, så Robomow kan køre præcis de dage du ønsker det. Du kan indstille kørsel og kontrollere robotten via Robomow appen på din mobiltelefon. Der medfølger kantwire, pløkker og kraftige hjul til denne model. Vi anbefaler en plænestørrelse på omkring 500 m2. til denne maskine for et optimalt resultat.

Den opdaterede 2020-version af RC304 U

Robomow modellernes software er opdateret i 2020 for en endnu mere intelligent drift. Det betyder bl.a. at robottens stødsensor bedre kan finde ud af, om den kører over noget eller op ad noget. Denne opdatering betyder at man ikke længere vil opleve robotplæneklipperen vælter, fordi den er kørt over en træstub ell. lignende. Samtidig er motoren opgraderet til at ændre køreretning hver 12 time. Det betyder at den skiftesvis kører højre og venstre rundt, hvilket slider mindre på selve motoren.

Robomow printkortet har en 5-lags coating, som beskytter kortet bedre, og defor eliminerer 80 % af de fejl, der tidligere år har været på robotterne. Samtidig modtager du i år både Powerwheels og Robogrips med til din Robomow.

Installation af robotplæneklipper

Vi tilbyder landsdækkende installationsservice af din Robomow maskine købt gennem os. Fra 2.950 kr. kommer vores montør ud og lægger kabel, forbinder og tester maskinen så den kører. Læs mere om vores montering her

Robomow App

Den nye opdaterede Robomow App kommer nu i et opdateret design. Appen er tilgængelig på alle smartphones, som har bluetooth. Med et enkelt tryk på en knap, kan du starte klipningen, returnere til ladestation, indstille klippeskema og meget mere. Med appen kan du både lave manuel styring ved mindre områder, men også ændre udgangstidspunkt, hvis du eksempelvis har en fridag i løbet af ugen, hvor du ikke ønsker Robomow skal køre. Du kan sagtens bruge Robomow uden opkobling til mobil eller tablet.

Skånsom bioklip

Robomow adskiller sig fra tilsvarende modeller ved at have en helt speciel klippeteknik. Robomow drejer nemlig af inden den rammer kanttråden, hvilket betyder at den ikke konstant skal stoppe og starte, hver gang den rammer en kant. Det mindsker både slid på dele og motoren og er samtidig med til at sikre en længere levetid.

Ved hjælp af Robomows bioKlip undgår du ukrudt i græsplænen. Det sker ved at Robomow slår græsset så fint, at det kan falde ned mellem de andre græsstrå og dermed fungere som gødning. Vi anbefaler at Robomow kører i hvert fald to gange om ugen, for at få en flot og tæt græsplæne.

Flere zoner i haven

Robomow RC304 U kan slå op til 3 Sub-zoner og hele 2 Separate-zoner. Det er meget vigtigt, at du har en plan for placering af Sub-zoner i en kringlet have med passager, træer eller bede. Robomow kræver 2 meter for at kunne komme igennem til en anden zone. Langt de fleste haver kræver ikke zoneopdeling, men skulle det være tilfældet, kan stort set alle haver løses. Læs mere om zoneopdelingen her

Tyverisikring og sikkerhed

På alle Robomow robotplæneklippere har du mulighed for at taste en Pin-kode, så ingen kan styre din plæneklipper uden koden. Plæneklipperen er også udstyret med alarm, som startes hvis Robomow bliver løftet væk fra sin base.

Robomow er en af markedets mest sikre robotplæneklippere. Du kan derfor trygt have den til at køre, uden bekymring for at dyr eller børn, kommer i nærheden af den. Ved den mindste kontakt med robotten stopper den op og kører den anden vej. Bliver Robomow løftet stopper klingerne med det samme med at køre rundt. Selve klingerne/knivene er placeret ekstra langt under maskinen.

Alt det andet

Robomow robotplæneklipperne kører på et meget kraftigt Lithium batteri, som gør det muligt for robotplæneklipperen at slå hele det ønskede arealet på én opladning. Lithium batteriet skal opbevares indendørs i et rum uden frost hen over vinteren. For at oplade RC304 skal robotten nu tilsluttes ladestation.

Alle modeller er desuden udstyret med regnsensor, så Robomow automatisk kører tilbage til sin base, hvis det begynder at regne.

Hvorfor vælge Robomow?

Robomow robotplæneklipperne har de seneste år høstet en masse priser i diverse tests. Bl.a. Sverige, England, Tyskland og Danmark i forbrugerbladet TÆNK, er Robomow blevet kåret til bedste robotplæneklipper på markedet.

Vi tilbyder prisgaranti på alle Robomow modeller


Se alle modeller

Se tilbehør

Få et godt tilbud

Se brugermanual

Model

ModelnummerRC304u
FarveGrøn
Anbefalet plæneareal500 m2
Maks plæneareal1000 m2
Årgang2020 model
Størrelse på robot63 x 46 x 21 cm  
Vægt11,4 kg
  

Klipning

Klippebredde28 cm
Klippehøjde1,5 - 6,0 cm
KlippemotorDC Brush
Strømstyrke200 Watt
HældningOp til 20o (36 %)
 

Generelt

Seperate zoner2 (læs mere)
Sub zoner3 (læs mere)
Opladningstid 50 - 70 min
Gennemsnitlig driftid45 - 50 min
Batteri 26 V Lithium (LiFePO4)
Støjniveau (Maks)69 dB
Strømforbrug11 kWh/Måned
Kulfri Motor (Forstærket)Nej
Fjederophængt kniveJa
  

2020 teknologi

 
ForbindelseBluetooth
Mobil App 2.0Ja
Web App (My Robomow)Nej
Stemmeaktivering (Alexa)Nej
GPS (Find min plæneklipper)Nej
RegnsensorJa
Garanti2 År
  

Ekstra

 
LadestationMedfølger
RoboHomeMedfølger (Kampagne)
Power WheelsMedfølger
RobogripsMedfølger
Kabel150 meter
Pløkker200 stk.

 

* Under optimale forhold - gælder sjældent i Danmark. Derfor anbefaler vi, at du følger "anbefalet plæneareal".

Write Your Own Review
Du anmelder:Robomow RC304 U 2020 Demo
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Robomow RC304 U 2020 Demo
Viser butikker tættest på