Ripples Slope Pendel

499,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
8200900085598

UMAGE Ripples Slope Pendel

Ripples Slope Pendel er en sofistikeret og stilfuld pendel fra det danske belysningsbrand UMAGE. Inspirationen til lampen er fundet i Skandinaviens kyster og den rolige brise og havet.

Ripples Slope Pendel er fremstillet i silikone og plast. Ved første øjekast ser den måske ikke så solid ud, men det innovative silikonelag giver dig en hårdfør og stabil lampe. Det er i særdeleshed en varm og harmonisk pendel i et skandinavisk præget og tidløst design. Pendlen giver et blødt og behageligt lys, hvilket gør den velegnet ind i det moderne hjem. Ripples fås i tre versioner: Slope, Curve eller Cusp, som man også med fordel kan kombinere.

Om UMAGE
UMAGE er et dansk belysningsbrand i høj kvalitet, som bringer den skandinaviske designtradition frem. Det er en kombination af æstetik, enkelthed og funktionalitet, der præger designet. Navnet stammer fra det danske ord umage, hvilket netop er noget, som kendetegner de fine produkter fra UMAGE. Det er lækkert design i absolut høj kvalitet, hvor der er lagt umage bag arbejdet.

Specifikationer:
Design: UMAGE.
Materiale: Silikone og plast.
Farve: Hvid.
Diameter: 15 cm.
Højde: 19 cm.
Lyskilde: E27 – maks 15 W. LED.

 

 

Write Your Own Review
Du anmelder:Ripples Slope Pendel
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Ripples Slope Pendel

Populære UMAGE produkter

  1. Silvia Medium Pendel
    599,00 DKK
  2. Alva Medium Pendel
    599,00 DKK
  3. Eos Micro Skærm, Lysegrå
    499,00 DKK
Viser butikker tættest på