Panthella Mini Messing

5.250,00 DKK
1 - 7 Hverdage Forventet levering:
Varenr
5714693510375

Louis Poulsen Panthella Mini Bordlampe - Metalliseret messing

I 1971 slog Verner Panton sig sammen med Louis Poulsen og udviklede en lampe, som i dag er et internationalt design-ikon: Den kuppelformede Panthella lampe, som er designet til at forme lyset, blidt oplyse omgivelserne og skabe den perfekte stemning.

Efterspørgslen efter den organiske, elegante form og de rene linjer er siden steget, hvilket fik Louis Poulsen til at udvikle en nedskaleret version af designet, Panthella Mini i 2016, i en lang række farver fra Verner Pantons eget farveunivers. Dette er tilføjelsen til Mini-seriens farver i 2021: en flot messingfinish, der med sin blanke overflade afspejler omgivelserne smukt.

Den blanke messing-overflade giver et nyt look til denne ikoniske lampe, og den varme farve står perfekt i skandinaviske boliger og tidens trend med spændende materialesammensætninger. Timeren er opdateret, så lampen kan instilles til at slukke automatisk efter 4 eller 8 timer. Dæmperen er nu trinløs, så lyset kan indstilles fra 15-100% alt efter behov og den nye memory funktion husker, hvilken lysstyrke der ønskes, når lampen tændes. 

Panthella bordlampen Mini i metalliseret messing reflekterer lyset smukt i basens blanke overflade. Indersiden af lampens skærm er hvid, for at givet lyset mulighed for at spredes bedst muligt omkring lampen. Med sit blændfrie lys er Panthella Mini et smukt eksempel på Pantons uovertrufne sans for stemningsbelysning, og den er optimal til at skabe hygge, hvor en mindre lampe er at foretrække.

Historien om Verner Panton
Verner Panton (1926-1998), arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, er berømt for sit inspirerende og farverige design og sin personlighed. Panton var en enestående designer med en helt særlig sans for farver, form, lysets funktion og rummelighed. Verner Panton brød igen og igen med eksisterende normer i hans jagt på at provokere mennesker til at bruge  deres fantasi. Ved at eksperimentere med lys, farver, tekstiler, møbler og udnyttelse af den seneste teknologi forsøgte Panton at vise nye måder at få folk til at gøre deres omgivelser mere spændende på.


Specifikationer
Design: Verner Panton.
Materiale, skærm: dybtrukket stål
Materiale, fod og top: støbt aluminium 
Farve: Blank metalliseret messing
Højde: 335 mm
Diameter: Ø250
Ledningslængde: 2,5m
Ledning: hvid med afbryder/dæmper
Lyskilde: integreret 10W LED, 2700 kelvin

Write Your Own Review
Du anmelder:Panthella Mini Messing
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Panthella Mini Messing

Nyheder fra Louis Poulsen

 1. Panthella Mini Messing
  5.250,00 DKK
 2. Panthella Bord 320 Opal
  Special pris 2.771,00 DKK Normalpris 3.895,00 DKK
 3. Panthella Bord 320 Messing
  6.295,00 DKK
 4. Panthella Bord 320 Krom
  Special pris 3.895,00 DKK Normalpris 5.250,00 DKK
Viser butikker tættest på