Ooni Støbejernspande, glat, Sizzler

389,00 DKK
Ukendt Forventet levering:
Varenr
48221035

Ooni støbejernspande, glat sizzler

Nok er Oonis pizzaovne kendt for at man kan lave fantastiske pizzaer på ingen tid, men det betyder ikke at du ikke kan lave andet end pizza! Det er nærmest ubegrænset hvad du kan tilberede af lækre retter i en Ooni pizzaovn, og en støbejernspande, som denne, kan virkelig hjælpe tilberedningen af de lækre retter på vej. Oonis smalle støbejernspande har et smart aftageligt håndtag, så du nemt kan placere støbejernspanden ind i pizzaovnen og derefter tage håndtaget af, så du senere kan bruge samme håndtag til at tage støbejernspanden ud igen, uden at være bekymret for at risikere at blive brændt på håndtaget. Derefter kan du sætte den varme støbejernspande fra på den medfølgende skåner af træ.

Støbejern skabt til at holde i generationer

Støbejernspanden er en gammel og trofast følgesvend i køkkenet og udelivet, og nok er den tung, men til gengæld kan den holde i generationer efter generationer, med den rigtige pleje.
Støbejern er deisgnet til at kunne udholde meget høje temperaturer, og du kan lave alverdens retter med støbejern, lige fra brød og desserter til lækre retter med grillet grøntsager og kødfyldte retter.

Inden du tager din støbejernspande i brug, bør du vaske den op i hånden med lunken sæbevand, derefter tørre den grundigt af. Tilføj en smule olie på panden og fordel olien på hele panden, inkl bund og håndtag, med en serviet. Sæt derefter ovnen på 205° grader og placer støbejernspanden med bunden i vejret og bag den i en time. Lad støbejernspanden køle ned i ovnen efter den er færdig.

Specifikationer
Producent: Ooni
Materiale: Støbejern og skåner af træ
Mål (indvendig): 24,7 cm. x 14,3 cm. x 2,6 cm.
Mål (udvendig): 31 cm. x 15,9 cm. x 3 cm.
Vægt: 2.6 kg.

Write Your Own Review
Du anmelder:Ooni Støbejernspande, glat, Sizzler
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Ooni Støbejernspande, glat, Sizzler
Viser butikker tættest på