Ooni Støbejernsgrillpande, Grizzler

389,00 DKK
Ukendt Forventet levering:
Varenr
48221036

Ooni støbejernspande, grizzler

Nok er Oonis pizzaovne kendt for at man kan lave de mest fantastiske pizzaer på rekord tid, men det betyder ikke at du ikke kan lave andre retter end pizza! Det er nærmest ubegrænset hvad du kan kokkerere af lækre retter i en Ooni pizzaovn, og en støbejernspande med riller som denne, kan virkelig hjælpe tilberedningen af de lækre retter på vej. Oonis smalle støbejernspande har et aftageligt håndtag, der gør det nemt for dig at placere støbejernspanden inde i pizzaovnen og derefter tage håndtaget af, så du senere kan bruge samme håndtag til at tage støbejernspanden ud igen, uden at være bekymret for at risikere at blive brændt på håndtaget. Derefter kan du sætte den varme støbejernspande fra på den medfølgende skåner af træ.

Grizzler støbejernspande

Støbejernspanden er en kendt ældre og trofast følgesvend i køkkenet samt udelivet. Nok er den tung, men til gengæld kan den med den rigtige pleje, holde i generationer efter generationer.
Støbejern kan modstå meget høje temperaturer, og du kan lave alverdens retter med støbejern, lige fra brød og desserter til lækre retter med grillet grøntsager og kødfyldte retter. Denne grizzler støbejernspande, giver en rigtig flot rillet stegeskorpe på det du steger, om det er majskolber eller kød.

Inden du tager støbejernspanden i brug, bør du vaske den op i hånden med lunt sæbevand, og derefter tørre den grundigt af. Tilføj en smule olie på panden og fordel olien grundigt på hele panden, inkl bund og håndtag, med en serviet. Varm ovnen op til 205°C og placer støbejernspanden med bunden i vejret og bag den i en time. Lad støbejernspanden køle ned i ovnen efter den er færdig.

Specifikationer
Producent: Ooni
Materiale: Støbejern og skåner af træ
Mål (indvendig): 25,6 cm. x 15 cm. x 2,3 cm.
Mål (udvendig):  31 cm. x 15,9 cm. x 2,7 cm. 
Vægt: 2.5 kg.

Write Your Own Review
Du anmelder:Ooni Støbejernsgrillpande, Grizzler
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Ooni Støbejernsgrillpande, Grizzler
Viser butikker tættest på