Ooni Koda 16 Pizzaovn - Gas

3.899,00 DKK
Uge 39 Forventet levering:
Varenr
80220014

Ooni Koda 16 Pizzaovn

Ooni Koda 16 pizzaovnen er en funktionel pizzaovn i kulfiber der optændes med gas. Den smarte Koda 16 er transportabel og super nem at sætte op, og når ovnen er tændt, tager det bare 20 minutter før den er klar til brug. Derefter kan en pizza blive færdigbagt på kun 60 sekunder, så selvom du kokkererer for mange, så kan alle få deres mad, ganske hurtigt. Koda 16 er den største af Oonis pizzaovne, men stadig i den kompakte størrelse, der nemt kan tages med rundt.

Hvordan fungerer Ooni Koda pizzaovnen?

Ooni er verdens første transportable pizzaovn, konstrueret så den er nem at bruge. Koda 16 pizzaovnen optændes med gas og du undgår derfor røg og os der kan komme fra optænding med kul og træ. Ooni Koda 16 kan holde til temperaturer helt op til 500° hvilket gør det muligt at lave fantastiske pizzaer på rekordtid.
Koda 16 har en L-formet brænder der løber fra siden til bagenden på pizzaovnen. Der er mulighed for at regulere temperaturen på siden af pizzaovnen ved gasbrænderen, så flammerne bliver mindre, derfor kan mad der har brug for længere tempereringstid også få det fulde udbytte af pizzaovnen. 
Fronten af Koda 16 pizzaovnen består af en bred åbning på 11 cm i højden, så det er nemt at stille mad ind i pizzaovnen med en pizzaspade.  

Til Koda 16 pizzaovnen medfølger der en pizzasten af cordierit der er utrolig holdbar og fantastisk når der skal tilberedes pizza med perfekt sprød skorpe - og andet end pizza! Du er derfor ikke begrænset til kun pizzabagning. Kun fantasien sætter grænser for dine kulinariske evner og med en støbejernspande er det muligt at tilberede mange andre lækre retter, som f.eks. alt godt fra havet, grillede grøntsager, steaks, fjerkræ, brød, flutes og andet bagværk. Koda pizzaovnen giver hurtig lysten til at eksperimentere og prøve nye ting, da den er utrolig brugervenlig og både nem og hurtig at få igang. 

Ooni Koda 16 - Alle fortjener god pizza

Det smarte design som Koda 16 har, gør det muligt at tage den med, i f.eks. sommerhus, på camping eller besøge venner og familie. Koda pizzaovnen har nemlig foldbare ben og vejer kun 18,2 kg og er et sikkert hit samt kan være et afbræk fra de traditionelle kulgrill, da du ikke skal tænke på, at vente på at kullene bliver klar - Koda 16 er klar på 20 minutter. Koda ovnen har intet aftræk/skorsten eftersom den brænder med gas og du skal derfor ikke bekymre dig om røg der blæser lavt ind over bordet under middagen. Koda 16 kan håndtere temperaturer helt op til 500° og har lige så stor effektivitet som en klassisk pizzaovn. 

Koda har et stort udvalg af tilbehør, så der er mange spændende måder at bruge pizzaovnen på.
For at være sikker på at du kan tilslutte din Ooni Koda 16 pizzaovn til flaskegas, bør du have en IGT gasregulator, specielt lavet til at passe til din Ooni pizzaovn. IGT Gasregulatoren kan nemt vælges som tilkøb, længere oppe. 


Teknisk data


Farve:
Sort
Model:
Ooni Koda 16
Materialer:Pulver lakeret kulfiber
Længde:63,4 cm.
Højde: 35 cm.
Bredde:58,9 cm.
Vægt:18,2 kg.
Bageflade:40 cm.
Højde på åbning:
11,1 cm.
Cordierit pizzasten:Ja, 41 x 41 cm, 15 mm. bund
Max temperatur
500°C
Optændingstid
20 minutter
Tændes op med:Gas
Ca. forbrug i brændsel
0,6 kg til 10 pizzaer
Ca. forbrug i gas
0,59 kg/t
kW
8,49 kW
Udendørs brug
Ja, kun udendørs

Garanti på Ooni

1 års garanti

3 års udvidet garanti når produktet er registreret

Manual:

Dimensioner

Guide til Ooni Koda 16

Instruktionsmanual for Ooni Koda 16Write Your Own Review
Du anmelder:Ooni Koda 16 Pizzaovn - Gas
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Ooni Koda 16 Pizzaovn - Gas

Populære Ooni pizzaovne

 1. Ooni Fyra Pizzaovn - Træpiller
  1.999,00 DKK
 2. Ooni Koda 12 Pizzaovn - Gas
  Special pris 2.319,00 DKK Normalpris 2.699,00 DKK
 3. Ooni Koda 16 Pizzaovn - Gas
  3.899,00 DKK
 4. Ooni Karu Pizzaovn - Træ / Kul
  2.699,00 DKK
Viser butikker tættest på