Ooni Dual støbejernspande

459,00 DKK
Uge 33 Forventet levering:
Varenr
48221038

Ooni Dual støbejernspande

Fantastisk smart og funktionel støbejernspande fra Ooni! Denne støbejernspande er dobbeltsidet, hvor den ene side er glat, og den anden side er rillet, så du har to pander i én. Støbejernspanden kommer med to aftagelige håndtag, så du kan løfte panden med begge hænder og sikkert placere den i Ooni pizzaovnen. Derefter tages håndtagene af og du senere kan bruge samme håndtag til at tage støbejernspanden ud igen, uden at være bekymret for at risikere at blive brændt på håndtagene. Derefter kan du sætte den varme støbejernspande fra på den medfølgende skåner af træ. Brug den glatte side til at stege spejlæg, røræg eller fajitas, og brug den rillede side til at stege lækre majskolber eller gode bøffer så de får de velkendte grillstriber der får det hele til at se ekstra lækkert ud. Du kan lave alverdens retter med støbejern, lige fra brød og desserter til lækkerier med grillet grøntsager og kødfyldte retter.

Dobbelt sidet støbejernspande

Støbejernspanden er en kendt ældre og trofast følgesvend i køkkenet samt udelivet. Nok er den tung, men til gengæld kan den med den rigtige pleje, holde i generationer efter generationer. Støbejern kan modstå meget høje temperaturer og du kan med fordel varme den op i Ooni pizzaovnen for derefter at tage den ud og forstege maden på støbejernspanden uden for ovnen. Denne støbejernspande har fået en funktionel opgradering ved at begge sider af panden kan bruges, afhængig af hvordan du ønsker maden tilberedt.
På trods af den dobbeltside støbejernspandes store størrelse, så passer den til alle Oonis Pizzaovne og med mål på 37 cm x 33 cm. så er der god plads til at stege en hel del på én gang.

Inden du tager støbejernspanden i brug, bør du vaske den op i hånden med lunken sæbevand, og derefter tørres den grundigt af. Tilføj lidt olie på panden og fordel det grundigt på begge sider af panden, inkl håndtag, med en serviet. Varm ovnen op til 205°C og placer støbejernspanden med den glatte side i vejret og bag den i en time. Lad støbejernspanden køle ned i ovnen efter den er færdig.

Specifikationer
Producent: Ooni
Materiale: Støbejern og skåner af bøgetræ
Mål: 37 cm. x 33 cm. x 7cm.
Vægt: 6,1 kg.

Write Your Own Review
Du anmelder:Ooni Dual støbejernspande
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Ooni Dual støbejernspande
Viser butikker tættest på