Ooni Cooking With Fire kogebog

200,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
48221028

Ooni kogebog - Cooking With Fire

BEMÆRK KOGEBOGEN ER PÅ ENGELSK

Skaberne af de ikoniske pizzaovne, ægteparret Kristian og Darina, har sammen udformet denne kogebog, med opskrifter, specielt til brug med en Ooni Pizzaovn. Opskrifterne er mange og varierede og der er selvfølgelig et helt kapitel dedikeret til pizza, med alt lige fra den perfekte pizzadej og pizzasauce til lækre pizzaretter med forskelligt fyld.
Derudover vil du også finde retter fra Finland, England og Skotland, samt desserter i forskellige varianter og typer (selvfølgelig en dessertpizza med jordbær!)

Udover opskrifterne, indeholder bogen en introduktion omkring familiens historie og hvordan du bruger din Ooni Pizzaovn. Bagerst i bogen finder du et indeks med alle opskrifterne listet op i alfabetisk rækkefølge, så du nemt kan finde den opskrift du leder efter.
Bogen har en fin snor som bogmærke, så du altid kan finde tilbage til en opskrift.

Kogebog til Ooni Pizzaovne

Kogebogen er skrevet på engelsk, men målene er skrevet i både vægt (g. tsp, ml. - osv) og i cups, lb og oz., så det er ikke nødvendigt pludseilg at skulle forholde sig til nye måleenheder.
Retterne indeholder opskrifter med kød, vildt, fisk og skaldyr, men også med vegetariske retter, så der er til enhver smag.

Specifikationer:
Producent: Ooni
Dimensioner: 22 cm. x 27 cm. x 2,2 cm.
Type:
- Kogebog
- 232 sider
- Hardback
- Bemærk: Bogen kan kun købes på engelsk!
- Bemærk: Opskrifterne er beregnet til Ooni Pizzaovne, og ikke traditionelle køkkenovne.

Write Your Own Review
Du anmelder:Ooni Cooking With Fire kogebog
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Ooni Cooking With Fire kogebog
Viser butikker tættest på