Ooni 14" Pizzaspade m. huller

499,00 DKK
1 - 3 hverdage Forventet levering:
Varenr
48221024

Pizzaspade med huller - 35,5 cm.

Den perforerede pizzaspade fra Ooni er perfekt til Ooni Koda 16 pizzaovnen, da den med sin flade på 35,5 cm. passer perfekt til til den større åbning, som Koda 16 har. Pizzaspaden er lavet af aluminium med en anodiseret overflade, hvilket gør den slidstærk og bevarer den flotte overflade i mange år, stort set uden vedligeholdelse.
Pizzaspaden er udført i høj kvalitet og med sin lette vægt, flade kant og solide håndtag, er det nemt at glide pizzaerne ind og ud af Ooni pizzaovnen, samt vende pizzaen undervejs.
Hullerne i pizzaspaden, hjælper med at få den perfekte pizza, da overskydende mel kan falde ud gennem hullerne og varmen fra pizzaens bund lettere kan fordampe og bevare den sprøde bund. I det behagelige håndtag, er der et hul til nem ophængning, når pizzaspaden ikke er i brug.

Bemærk: Bør kun vaskes op i hånden, ikke egnet til opvaskemaskine. Undgå rengøringsprodukter der sliber overfladen på pizzaspaden. Ikke egnet til vedvarende høje temperaturer i Ooni pizzaovnen, tag brættet ud når pizzaen bages. Opbevares indendørs når pizzaspaden ikke er i brug.

Specifikationer:
Dimensioner: 70 cm. x 35,6 cm. x 3 cm. 
Materiale: Anodiseret aluminium, håndtag i glasforstærket nylon.
Vægt: 610 g.

Write Your Own Review
Du anmelder:Ooni 14" Pizzaspade m. huller
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Ooni 14" Pizzaspade m. huller
Viser butikker tættest på