OE Quasi Light Pendel

87.000,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
5714693034482

OE Quasi Light - Ø900

Storslået pendel med fokus på design, bæredygtighed og kvaliet

I samarbejde med Louis Poulsen, har den verdenskendte islandsk-danske kunstner Olafur Eliasson designet en ny storstilet pendel. Med de komplekse former af OE Quasi, har Eliasson kombineret hans interesse i geometri og lys, hvilket forstærker Louis Poulsens filosofi om at lysets kvalitet er en essentiel del af vores liv. Pendlen består af to kontrastfulde former, som på geometrisk vis forbindes til en smuk helhed.

Pendlens yderste lag består af en solid aluminiumsramme i form af en ikosaeder med 20 trekantede sideflader. Den inderste form, en hvid polykarbonat reflektor, er på geometrisk vis formet som en dodekaeder med 12 femkantede flader. Dette giver en optisk illusion af at den inderste del svæver inden i rammen. Pendlen har 12 lysdioder, som er forankret i de indvendige toppunkter på den geometriske ramme. Rammen er forbundet med LED-lysskinner langs de indvendige kanter, hvilket skaber en jævn belysning i retning af reflektoren i midten af lampen. Denne lagdelte, hvide reflektor sender lyset sfærisk tilbage til rummet, hvorved den skaber et blændfrit, ensartet lys.

En af Eliassons kerneværdier er bæredygtighed, hvilket han selvfølgelig har haft i tankerne, da han designede OE Quasi lampen. 90% af det brugte aluminium er nemlig genanvendt, imens de andre materialer er 100% genanvendelige. Han har desuden ønsket at skabe en lampe med lang levetid, så designet muliggør udskiftning og genanvendelse af dele.

Pendlens avancerede geometrisk form kan opfattes forskelligt, alt efter hvilken vinkel man ser pendlen fra. Dette giver mulighed for adskillige perspektiver og fortolkninger, så lampen altid vil interessere øjet der beskuer den. Med sin store skala, vil OE Quasi oplyse og visuelt interagere med ethvert rum, mens det giver et blødt og blændfrit lys. OE Quasi har adskillige anvendelsesmuligheder, men pendlen vil især være ideel i en stor hall, køkken eller stue. Den vil også passe perfekt ind på hoteller, restauranter, i møderum eller kantiner.

Designeren Olafur Eliasson
Designeren Olafur Eliasson (Island/Danmark), født i 1967, har arbejdet med en stor vifte af medier, herunder installationer, malerier, skulpturer, fotografi og film. Siden 1997, er hans solo udstillinger blevet vist i størrer museer over hele verdenen. Det er altid tydeligt ved hans design, at han kombinerer kunstviden med spørgsmål om bæredygtighed og klimaændringer.

Produktdetaljer:
LED-driveren er indbygget i baldakinen.
Trådløs bluetooth styring.
Ledningslængde: 4m. hvid ledning.
Vægt: 22 kg.
Materiale: Aluminium og polykarbonat.
Lyskilde: Indbygget LED. 12 x 8,5W. 2700K.
Diameter: Ø 900mm.

Bemærk: Lampen kan købes med 3000 Kelvin. Kontakt os her for at høre mere.

Write Your Own Review
Du anmelder:OE Quasi Light Pendel
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:OE Quasi Light Pendel

Nyheder fra Louis Poulsen

 1. Panthella Mini Messing
  4.995,00 DKK
 2. Panthella Bord 320 Opal
  Special pris 2.845,00 DKK Normalpris 3.695,00 DKK
 3. Panthella Bord 320 Messing
  5.995,00 DKK
 4. Panthella Bord 320 Krom
  Special pris 3.695,00 DKK Normalpris 4.995,00 DKK
Viser butikker tættest på