Køb Occhio væglamper i højeste kvalitet med prisgaranti

 

Occhio Væglamper

Occhio er verdenskendt for de eksklusive designlamper og den optimale brugervenlighed ved deres produkter. Med Occhio væglamper kan du skabe en sammenhængede og elegant belysning i boligen, hvor lysets kvalitet er i top.

Occhio belysning er din garant for en kvalitetsbelysning, som kan tilpasses din bolig helt optimalt. Occhio har en lang række væglamper, og det er særligt lamper med et smart linsedesign, som er blevet et populært valg. Tanken bag Occhios designs er, at alle skal kunne lysdesigne deres bolig, og med de flotte væglamper kan du skræddersy lyset i din bolig. Med en Occhion væglampe kan du styre lyset via app og kontakt. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål om de flotte væglamper.

Kontakt os for et godt tilbud

Væglamper

Faldende orden

Varer 26-50 af 74

Side
pr. side
 1. NYHED
  Mito Sfera 60 Spejl Bronze
  18.045,00 DKK
 2. NYHED
  Mito Sfera 60 Spejl Mat Gold
  15.810,00 DKK
 3. NYHED
  Mito Sfera 60 Spejl Mat Hvid
  15.810,00 DKK
 4. NYHED
  Mito Sfera 60 Spejl Mat Sort
  15.810,00 DKK
 5. NYHED
  Mito Sfera 60 Spejl Mat Sølv
  15.810,00 DKK
 6. NYHED
  Mito Sfera 60 Spejl Phantom
  19.000,00 DKK
 7. NYHED
  Mito Sfera 60 Spejl Rose Gold
  18.045,00 DKK
 8. Sento LED Letto Blank Krom
  6.930,00 DKK
 9. Sento LED Letto Bronze
  7.570,00 DKK
 10. Sento LED Letto Mat Hvid
  6.930,00 DKK
 11. Sento LED Letto Mat Krom
  6.930,00 DKK
 12. Sento LED Letto Mat Sort
  6.930,00 DKK
 13. Sento LED Letto Rose Gold
  7.570,00 DKK
 14. Sento LED Parete Blank Krom
  6.930,00 DKK
 15. Sento LED Parete Bronze
  7.570,00 DKK
 16. Sento LED Parete Doppio Bronze
  13.510,00 DKK
Faldende orden

Varer 26-50 af 74

Side
pr. side

Occhio Væglamper

Skab den rette vægbelysning med Occhios intelligente LED-væglamper. Væglamperne fra Occhio er ikke bare utrolig smukke, men giver også markedets absolut bedste lys. Med en Ra-værdi (farvegengivelse) på mellem 95-97 får du et knivskarpt lys i gangarealer, opholdsrum, køkken, og et funktionelt læselys til eksempelvis stuens lænestol eller soveværelse. Da flere af Occhios væglamper desuden kan styres med håndbevægelser bliver din nye sengelampe simpelthen ikke bedre!

Væglamper fra Occhio - til flere behov og rum

Occhios banebrydende LED-teknologi, No-touch hånd-lysdæmpnings-funktionen, giver dig muligheden for nemt at dæmpe eller tænde/slukke lampen med en simpel håndbevægelse. Det er desuden muligt ved flere af væglamperne at veksle mellem almindelig belysning, up-light eller down-light belysning, da lampernes LED-lys kan styres individuelt. LED-dioderne i Occhio lamperne har markedets længste levetid på 50.000 timer, svarende til knap 50 år. Væglamper fra Occhio er også exceptionelt velegnet til rumbelysning og effekt-belysning (dekorativ belysning). Der kan skabes en funktionel rumbelysning eller en mere hyggelig belysning med fokus på atmosfære. Her kan farvefiltre med fordel benyttes, for at skabe noget liv og anderledes lys. Farvefiltrene sættes nemt på den valgte LED-diode, så du på den måde sagtens kan få et almindeligt lys nedad, men en smuk farve opad. Flere af Occhios væglamper tilbyder også forskellige arm-længder, så du kan få lyset derud, hvor behovet er - dette kan være en fordel ved læsehjørnet i stuen, i køkkenet over køkkenbordet, i større opholdsrum, eller ved senge med sengegavl, hvor væglampen kan strækkes ud fra væggen og ind over gavlen.


Derfor anbefaler jeg Occhio væglamper til boligen:

 • Effekt-lys er meget populært og Occhios væglamper kan give de smukkeste bløde, men dog afgrænsede lysfald på væggen. Lamperne har på den måde en stor effekt på trods af den ydmyge størrelse, for når lyset tændes spredes lysbuen smukt og dekorerer væggen. Hæng gerne væglamperne i sæt eller rækker for et særligt flot lysudtryk på væggen.
 • Tilvalget af app-styring gør sammenspillet mellem boligens Occhio-lamper til en leg - det er især en fordel, når du har indrettet forskellige arealer af boligen med Occhio-belysning - lyset styres nemt og bekvemt.
 • Occhios produkter findes i meget unikke farver, så ikke nok med markedet bedste lys, får du også en lampe med en wow-effekt, som kan tilpasses enhver indretning. Med de flotte farvefiltre, kan du desuden vælge om en eller to dioder skal have et særligt udtryk.
 • Send os et billede af dit hjem og lad os hjælpe dig med den rette lysindretning. Vi hjælper med at finde den rigtige grade-spredning og lysniveau til dit behov.

- Linnea Clausager, Belysningsansvarlig og Occhio-ekspert

 Har du brug for vejledning eller et godt tilbud på Occhio lamper?

Kontakt os


Viser butikker tættest på