Køb Occhio gulvlamper og bordlamper i højeste kvalitet med prisgaranti

 

Occhio bordlamper og gulvlamper

Occhio er verdenskendt for eksklusivt design og en optimal brugervenlighed. Occhio har et stort udvalg af loft- og væglamper, men kan desuden tilbyde smukke gulv- og bordlamper med samme høje designstandard og brugervenlighed.

Occhio belysning er din garant for en kvalitetsbelysning, der passer til din bolig og behov. Visionen bag Occhios belysning er, at alle skal kunne lysdesigne deres bolig. Med en Occhion lampe kan du styre lyset via app, med bevægelser og kontakt - det afhænger af hvilken lampe, du vælger. Vælger du en Occhio bordlampe eller gulvlampe, er det muligt at skabe en sammenhængede lysindretning, hvor pendler, væglamper og resterende belysning skaber et smukt udtryk. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.

Kontakt os for et godt tilbud

Faldende orden

Varer 51-75 af 144

Side
pr. side
  1. Io Tavolo Bordlampe Mat Hvid
    6.435,00 kr.
  2. Io Tavolo Bordlampe Mat Krom
    6.435,00 kr.
  3. Io Tavolo Bordlampe Mat Sort
    6.435,00 kr.
  4. Mito Largo Gulvlampe Bronze
    59.395,00 kr.
  5. Mito Largo Gulvlampe Mat hvid
    55.720,00 kr.
  6. Mito Largo Gulvlampe Mat sort
    55.720,00 kr.
  7. Mito Largo Gulvlampe Mat Sølv
    55.720,00 kr.
  8. Mito Largo Gulvlampe Phantom
    61.230,00 kr.
  9. Mito Largo Gulvlampe Rose Gold
    59.395,00 kr.
  10. Mito Raggio Gulvlampe Bronze
    43.425,00 kr.
  11. Mito Raggio Gulvlampe Mat Gold
    39.755,00 kr.
  12. Mito Raggio Gulvlampe Mat Hvid
    39.755,00 kr.
  13. Mito Raggio Gulvlampe Mat Sort
    39.755,00 kr.
  14. Mito Raggio Gulvlampe Phantom
    45.265,00 kr.
  15. Mito Terra 3d Gulvlampe Bronze
    30.015,00 kr.
Faldende orden

Varer 51-75 af 144

Side
pr. side

Occhio bordlamper og gulvlamper

Occhios banebrydende No-Touch hånd-lysdæmpnings-funktion gør deres bordlamper og gulvlamper til de bedste på markedet. Lamperne kan let dæmpes med en simpel håndbevægelse, så du tænder/slukker og får præcist den lysstyrke, du ønsker helt uden at røre ved lampen.

Den innovative LED-teknologi sikrer en høj funktionalitet i de flotte Occhio gulvlamper og bordlamper. Dette betyder bl.a. at lamper med to LED-dioder har lysretninger, som kan styres hver for sig. Dette er især en fordel ved gulvlamperne, hvor den unikke funktion gør det muligt at skabe up-light eller down-light belysning med en enkelt håndbevægelse. Skal der læses en god bog, kan lyset hurtigt gøres til et funktionelt down-light, skal der i stedet være en hyggelig belysning, mens man nyder en god film, kan up-light vælges. Skal gulvlampen oplyse større dele af rummet, vælger man den almindelige belysning med lys både opad og nedad. Farvegengivelsen ved alle Occhio lamperne er i verdensklasse med en Ra-værdi på minimum 95, hvilket gør Occhios bordlamper og gulvlamper særdeles velegnet til arbejdsbelysning eller læsebelysning. Occhios bord- og gulvlamper fås i forskellige højder, så de kan tilpasses boligens behov.

Occhio Gulvlamper - skulpturel belysning

Gulvlamper fra serien Mito er intet mindre end et skulpturelt møbel i boligen, der spreder et funktionelt lys og en god stemning. Gulvlamperne Mito Largo, Mito Raggio, Mito Terra og Mito Terra 3D har alle den plausible funktion kelvinskift, hvor lys-temperaturen let kan skiftes mellem 2700-4000 kelvin, så den går fra et varmere til et koldere (hvidere) lys. Dette benyttes i stigende grad både i hjemmet og på arbejdet, hvor især en høj kelvingrad benyttes til koncentrationslys. Occhios gulvlamper og bordlamper kan også styres på din smartphone via Occhio Air appen. Occhio Air er integreret i modellerne Largo, Raggio, Terra og Terra 3D, på resten af gulvlamperne er dette et tilkøb. Vil du høre mere om Occhios mange valgmuligheder er du velkommen til at kontakte os


Derfor anbefaler jeg Occhio gulvlamper og bordlamper:

  • Brugervenligheden er fænomenal med bordlamper og gulvlamper fra Occhio! Når kunder kommer ind i butikken og spørger efter det bedste læselys, viser jeg altid Occhio. Disse lamper har ganske enkelt det bedste lys på markedet. Lampernes funktioner er det folk efterspørger og ønsker - og når de først har prøvet Occhio belysning i nogle af boligens rum, kommer de ofte tilbage for opgraderinger andre steder i hjemmet.
  • Muligheden for styring med håndbevægelser gør kontakter til fortid. Ikke noget med at rode efter gulvafbryder ved gulvlampen - du slukker og dæmper blot lyset med håndbevægelser: let som en leg.
  • Up-light gulvlamper kan være svære at finde, men Occhios LED-lys kan styres, så din gulvlampe både kan bruges som læselampe og som en up-light gulvlampe med et mere indirekte lys.
  • Send os et billede af dit hjem og lad os hjælpe dig med den rette lysindretning. Vi hjælper gerne med at finde de rette lamper til dit behov.

- Linnea Clausager, Belysningsansvarlig og Occhio-ekspert

 



Har du brug for vejledning eller et godt tilbud på Occhio lamper?

Kontakt os


Viser butikker tættest på