Køb Occhio Mito lamper og pendler online med prismatch og god vejledning

 

Occhio Mito (X-serien)

Occhio har redesignet brugervenligt lysdesign med den smukke Mito lampeserie og resultatet er fuldstændigt betagende. Seriens pendler er en svævende lysskulptur, hvor lysets niveau og temperatur kan styres med håndbevægelser, via kontakt eller telefon (bluetooth).

Occhios elegante Mito lampeserie byder på loftlamper, pendler, bordlamper og gulvlamper i cirkulært eller aflangt design. Serien kombinerer eksklusivt design og fantastisk materialevalg med exceptionel brugervenlighed, og de optimale brugerfunktioner gør styringen af lyset til en ren fornøjelse. Ønsker du justerbare højde for dine Occhio Mito pendler, kan du vælge manuelt eller elektrisk hejs, så lamperne altid hænger i den rette højde - en stor fordel, hvis rummets indretning ændres, når der kommer gæster, da du i så fald kan placere spisebordet præcis som du ønsker, og hæve lamperne til den rette højde, så folk kan passere under dem uden problemer.

Særligt Occhio Mito Sospeso pendlerne er blevet en sikker favorit for designelskere, og disse designs er efterhånden velkendt fra de inspirerende kampagner med Mads Mikkelsen. Mito lamperne fås i et hav af flotte materialer, så du kan skræddersy både udtryk og funktioner til dine ønsker. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål om de mange funktioner og materialevalg for Occhio Mito lamperne.

Sensorstyring m. håndbevægelser | Fjernbetjening og App-styring | Hejsefunktion | Fantastisk farvegengivelse med RA 95 | Skræddersyet lysspredning

Kontakt os for et godt tilbud

X-serien (Mito)

Faldende orden

Varer 51-75 af 223

Side
pr. side
  1. Mito Alto 40 Up Loft Phantom
    7.345,00 kr.
  2. Mito Alto 70 Side Bronze
    11.175,00 kr.
  3. Mito Alto 70 Side Mat Gold
    9.420,00 kr.
  4. Mito Alto 70 Side Mat Hvid
    9.420,00 kr.
  5. Mito Alto 70 Side Mat Sort
    9.420,00 kr.
  6. Mito Alto 70 Side Phantom
    12.055,00 kr.
  7. Mito Alto 70 Side Rose Gold
    11.175,00 kr.
  8. Mito Alto 70 Up Loft Phantom
    10.060,00 kr.
  9. Mito Cosmo 40 Black Phantom
    37.760,00 kr.
  10. Mito Cosmo 40 Bronze
    36.560,00 kr.
  11. Mito Cosmo 40 Mat Gold
    34.165,00 kr.
  12. Mito Cosmo 40 Mat Hvid
    34.165,00 kr.
  13. Mito Cosmo 40 Mat Sort
    34.165,00 kr.
  14. Mito Cosmo 40 Mat Sølv
    34.165,00 kr.
Faldende orden

Varer 51-75 af 223

Side
pr. side

Occhio Mito belysning

Ultramoderne og innovativt design fra Tyske Occhio. Mito lamperne byder på et væld af enestående produkter herunder loftlamper, pendler, væglamper, bordlamper og gulvlamper. Mito-lamperne har den unikke egenskab at kunne dæmpes med håndbevægelser via No-touch dæmperfunktionen. Så let som ingenting svinger man sin hånd under sensoren, og lyset kan på den måde enten dæmpes, tændes eller slukkes. Denne funktion åbner også op for muligheden af up-light lys og down-light lys, da LED-lyskilden for oven og for nede kan styres separat.

Occhio Mito lamperne - Innovation og design

Mito kan med sin overlegne LED teknologi skifte kelvingrader (farvetemperatur) mellem 2700 og 4000. Denne funktion må ikke undervurderes, da flere benytter Mito lampen i arbejdsrelateret sammenhænge, om det er på kontoret, i køkkenet eller over sofabordet. På den måde kan du nemt skifte mellem helt varmt hyggebelysning eller et hvidt arbejdslys, hvor hjernen koncentrer sig bedre og længere.

Dette gør Mito yderste velegnet i mange rum, pendlerne benyttes oftest over borde (sofabord, spisebord, køkkenbord eller arbejdsbord), men kan også bruges som loftbelysning, hvor de hænger en smule ned for at skabe noget luft mellem loft og gulv. Mito-serien byder også på smukke loftlamper, hvor nogle af disse også kan bruges til vægophæng. Med en Mito-gulvlampe får du et smukt stykke møbel, som gør sig godt gældende i enten stue, entré eller på kontor. Mito-pendlerne kan ydermere købes med den unikke hejse-funktion fra 50-200 cm, hvor lampen let kan trækkes op og ned efter behov, og dette kan desuden fås med smart elektronisk styring, så du kan styre det via fjernbetjening eller app. Dette er især en fordel ved brug af pendlen i køkkener/spiseborde samt sofaborde og over konferenceborde, hvor lampen ikke altid skal hænge i samme højde. Har I et hjem, hvor der flyttes rundt på indretningen, når I får gæster (spisebordet eller sofabordet kan flyttes, for at skabe mere plads) vil en hejsefunktion blive meget værdsat. Occhio tilbyder også lysstyring på mobiltelefonen, så du via Occhio Air appen nemt kan dæmpe/tænde og slukke dine Mito lamper på din smartphone.

Occhio Mito lamperne i flere materialer

De flotte Occhio Mito lamper fås i et hav forskellige materialer og farver som bronze/messing, rosegold, sort, hvid og flotte matte finishes. De mange materialer kan kombineres med basefarver i hvid eller sort, så du kan skabe et udtryk, der passer præcis til din indretning.



Derfor anbefaler jeg Occhio Mito lamperne:

  • Med god ro i maven, siger jeg altid til kunderne, at du bliver meget mere glad for lampen, når den kommer hjem og hænge/stå i dit hjem. Hvis du nyder synet af Mito lamperne i butikken, vil du elske lampen, når den finder sin plads i dit hjem - lyset er endnu bedre og flottere hjemme end i butikken, og designet kommer til sin ret, når det bliver del af boligens indretning.
  • Jeg er selv en flittig Occhio bruger, jeg er begejstret for de mange designs og funktionaliteter, og man bliver en smule afhængig af godt lys fra Mito lamperne.
  • Muligheden for lysstyring via håndbevægelser er luksus på højt niveau! Både du og dine gæster vil nyde det skønne lys, de mange lysindstillinger og nemheden hvormed du kan ændre indstillingerne.

- Linnea Clausager, Belysningsansvarlig og Occhio-ekspert

Kontakt os i dag

 


Vinder af German Design Award 2017

Occhio går aldrig på kompromis når det handler om design, kvalitet og funktionalitet. Det hele går hånd i hånd, og med den nye Mito-serie bliver dette endnu engang bekræftet. Lampernes rene linjer og moderne udseende giver et unikt og futuristisk look. Med den kendetegnende lysring, får du et fantastisk lys, som kan justeres på mange måder. Blandt de indbyggede funktioner, får du mulighed for at indstille lysets farvetemperatur mellem 2700 og 4000 Kelvin.

Smart og intuitiv teknologi

Grib din smartphone og hent Occhio appen. Ved hjælp af en frit tilgængelig App, kan du styre alle lampens indstillinger ganske simpelt på din smartphone.

Ikke nok med det, er Mito faktisk så banebrydende at du har mulighed for at påvirke lysindstillingerne med dine hænder. Tænd, sluk, dæmp og juster din Mito-lampes indstillinger ved at føre din hånd hen til lampen. Se videoen herunder og se hvad der gør Occhio Mito til en af årets mest interessante lampeserier.

Har du brug for vejledning eller et godt tilbud på Occhio lamper?

Kontakt os


Viser butikker tættest på