Nyheder på webshoppen

køb Belid online med fri fragt

 

Nyheder hos Jensen Company

Hos Jensen Company forhandler vi et stort udvalg af danske og udenlandske mærker inden for belysning og livsstil. Du kan altid finde de seneste nyheder her på webshoppen, og søger du et produkt, som du ikke kan finde online, er du velkommen til at kontakte os.

Find frem til de flotte nyheder online og oplev et varierende udvalg af lamper i vores showroom og butik i Herning. Vi vejleder dig gerne inden køb, hvis du har spørgsmål om lampens funktioner, den rette pære eller fordele ved de forskellige brands.

Husk at vi også forhandler nyheder fra Occhio og Louis Poulsen - vælg mærkerne i menuen ovenfor og se hele udvalget online

Se de seneste nyheder inden for design og belysning hos Jensen Company - Vi har Fri Fragt og PrismatcherSe de seneste nyheder inden for design og belysning hos Jensen Company - Vi har Fri Fragt og Prismatcher

Nyheder hos Jensen Company

Hos Jensen Company forhandler vi et stort udvalg af danske og udenlandske brands inden for belysning og livsstil, og du kan altid finde de seneste nyheder her på webshoppen.

Se alle nyhederne på webshoppen nedenfor, og oplev det store og varierende udvalg af lamper og interiør i vores showroom og butik i Herning. Vi vejleder dig gerne inden køb, hvis du har spørgsmål om lampens funktioner, den rette pære eller fordele ved de forskellige brands. Søger du et specifikt produkt, som du ikke kan finde online, er du velkommen til at kontakte os.

Husk at vi også forhandler hele sortimentet fra Occhio og Louis Poulsen.

Kontakt os

Varer 76-100 af 261

Stigende orden
  1. NYHED
  2. NYHED
  3. NYHED
    Primus II Ø43 Pendel - Vælg Farve
    1.355,00 kr. Normalpris 1.699,00 kr.
  4. NYHED
    Primus I Pendel Ø43 - Vælg Farve
    1.444,00 kr. Normalpris 1.699,00 kr.
  5. NYHED
    Picasso Pendel Ø38 - Mat Hvid
    2.299,00 kr.
  6. NYHED
    Ballon Væglampe - Messing
    679,00 kr.
  7. NYHED
    Kaiser Idell 6559-W Væglampe - Mat Sort/Messing
    Normalpris 5.199,00 kr. Special pris 4.159,00 kr.
  8. NYHED
    Kaiser Idell 6559-W Væglampe - Hvid/Krom
    Normalpris 5.199,00 kr. Special pris 4.159,00 kr.
  9. NYHED
    Kaiser Idell 6559-W Væglampe - Sort/Krom
    Normalpris 5.199,00 kr. Special pris 4.159,00 kr.
  10. NYHED
  11. NYHED
    Ballon Gulvlampe - Sort
    1.849,00 kr.
  12. NYHED
    Ballon Gulvlampe - Messing
    1.849,00 kr.
  13. NYHED
    Ballon Bordlampe - Messing
    1.299,00 kr.
  14. NYHED
    Ballon Bordlampe - Sort
    1.299,00 kr.
  15. NYHED
    Ballon Væglampe - Sort
    679,00 kr.
  16. NYHED
    Ballon Lysekrone - Sort
    2.849,00 kr.
  17. NYHED
    Ballon Lysekrone - Messing
    2.949,00 kr.
  18. NYHED
    Grain Væglampe
    1.249,00 kr.
  19. NYHED
    Temple solcelle bordlampe messing
    Normalpris 799,00 kr. Special pris 625,00 kr.
  20. NYHED
  21. NYHED
    Grain Gulvlampe L
    4.399,00 kr.
Side
pr. side

Nyheder / Belysningsnyheder

Lampenyheder bringer spændende innovationer inden for belysningens verden, hvor design og teknologi forenes for at skabe unikke og funktionelle lyskilder. Den seneste udvikling omfatter ofte intelligente lysløsninger, hvor smart teknologi integreres for at muliggøre fjernbetjening, farveskift og tilpasning af lysstyrke. Herudover fokuserer moderne lampenyheder også på bæredygtighed og energieffektivitet, med brugen af LED-teknologi og miljøvenlige materialer.

Designere udfordrer konventionerne ved at skabe lamper med futuristiske former, der ikke kun tjener som lyskilder, men også som kunstværker og indretningsobjekter. Farver og materialer spiller en central rolle, og der eksperimenteres med unikke kombinationer for at skabe visuelle indtryk og atmosfærer.

Lampenyheder kan også omfatte genoplivninger af ikoniske designs fra fortiden, hvor klassiske lamper får nyt liv med moderne materialer og teknologier. Denne fusion af fortid og nutid resulterer i lamper, der kombinerer tidløs elegance med nutidig funktionalitet.

Uanset om det er minimalistiske bordlamper, avancerede loftspendler eller kunstneriske gulvlamper, fortsætter lampenyheder med at inspirere og forny belysningsverdenen, hvilket skaber spændende muligheder for at forbedre både æstetik og funktionalitet i vores hjem og arbejdsmiljøer. 

Boligindretning spiller en afgørende rolle i moderne livsstil, hvilket afspejles i den stigende efterspørgsel på lamper. Nyheder inden for belysning omfatter ikke kun opdateringer i varme og størrelser, men også revolutionerende og kunstnerisk spændende designs. Lamper er ikke længere blot praktiske lyskilder; de udgør en integreret del af boligindretningen, der tilføjer både funktionalitet og æstetik til rummet. Mangfoldigheden af valgmuligheder inden for moderne belysning gør det muligt for folk at udtrykke deres personlige stil og skabe unikke atmosfærer i deres hjem.

 

 

Funktioner / ny lampe teknologi

Moderne lamper imponerer mere og mere med avancerede funktioner, såsom lysdæmpning via bevægelsessensor, Kelvin-skift for tilpasning af farvetemperaturen (så man kan skifte mellem kold og varmt lys) og hejsefunktion for fleksibel justering af højde. Disse funktioner kombinerer praktisk brug med intelligent belysning, hvilket gør moderne lamper mere tilpassede, energieffektive og brugervenlige.

Nye smarte løsninger - lamper på batteri 

Markedet kommet med flere og flere genopladelige lamper. De ledningsfrie lamper gør det muligt at skabe lys og design, hvor ingen strøm kan trækkes. i 2024 ser vi endnu flere lamper der dækker disse behov lige fra genopladelige væglamper til læsehjærnet til geopladelige gulvlamper til at tage med sig måske ud i haven. 

De genopladelige lamper har åbnet op for en helt ny verden af muligheder, hvor man nu kan skabe belysning og design, selv hvor traditionel strømforsyning ikke er tilgængelig. Dette åbner døren for kreative indretninger og praktisk belysning i områder uden stikkontakter eller strømtilslutning. Væglamper med genopladelige batterier er ideelle til læsehjørnet, hvor man kan opnå den ønskede belysning uden at bekymre sig om ledninger og stikkontakter.

2024 byder på et væld af nye lamper, der imødekommer disse behov. Fra smarte, genopladelige væglamper, der giver et behageligt lys til læseoplevelsen, til mobile gulvlamper, der kan tages med ud i haven, er udvalget mere varieret end nogensinde før. Disse lamper på batteri kombinerer funktionalitet med stil og giver forbrugerne mulighed for at tilpasse deres belysning på en enkel og bekvem måde. Denne trend markerer en positiv udvikling inden for belysningsverdenen, hvor teknologiske fremskridt og design går hånd i hånd for at skabe mere alsidige og brugervenlige løsninger.

Flowerpot VP10 

Oplev den længe ventede kæmpe nyhed - Flowerpot VP10, en kompakt udgave af den ikoniske designklassiker fra 1968. Denne pendel er skabt af Verner Panton og er nu tilgængelig i en mindre størrelse med en diameter på 16 cm. Perfekt til at hænge mange steder i dit hjem, tilfører belysningsnyheden VP10 en tidløs æstetik og stil til ethvert rum. 

Flowerpot VP10: En mindre størrelse med mange muligheder Flowerpot-pendelen har været en elsket del af &Traditions kollektion siden 2010. Og nu er den endelig tilgængelig i en ny, mindre størrelse. Med en diameter på 16 cm. kan denne ikoniske pendel pryde ethvert rum i alle 14 farvemuligheder. Det inkluderer endda genudgivelsen af en Panton original med et smukt sort og hvidt bølge-mønster design.

Lampetrends i 2024 

I 2024 ser vi en fortsat udvikling af bæredygtige og intelligente lamper. Trenden fokuserer på avanceret teknologi, herunder smarte belysningsløsninger, der kan tilpasses individuelle præferencer. Designmæssigt dominerer organiske former og brugen af naturlige materialer. Desuden vinder genopladelige lamper, der giver frihed til placering uden behov for stikkontakter, popularitet. Lamper kombinerer æstetik, funktionalitet og bæredygtighed for at forme belysningslandskabet i 2024.
 
I 2024 ses en tendens til farver og materialer, der afspejler en fordybelse i naturen og bæredygtighed. Farveskemaet inkluderer beroligende naturlige nuancer som skovgrøn, jordfarver og dybblå, mens materialerne omfatter bæredygtige valg som bambus, genbrugt træ og naturlige tekstiler. Denne kombination skaber en harmonisk balance mellem moderne æstetik og miljømæssig bevidsthed i designverdenen.


Occhios nye lampeserie Luna 

Occhio har fået en ny lampeserie til deres sortiment nemlig Luna. Luna er kommet af inspiration fra månen. Luna skal illustere Occhios ildkugle svæver som et himmellegeme i glassfæren. Den revolutionerende lyskilde skaber blødt, men fokuseret lys - der samtidig er kraftfuldt og blændingsfrit. Lys, design og teknologi smelter sammen i en hidtil uset oplevelse. Med Luna's unikke funktioner kan du nemt og intuitivt styre lyset, og blive lysdesigner for dine opholdsrum.

Luna kommer i en pendel udgave i flere størrelser, som væglampe i to forskellige modeller - igen i flere størrelser,  som plafond / loftlampe og ikke mindst som en høj og len av bordlampe. 

 

Hvorfor vælge en Luna lampe fra Occhio? 

Occhio, kendt for både design og funktionalitet, har skabt Luna med fokus på lyskvalitet og brugervenlighed. Der er bliver ikke gået på kompromis med lyset. Luna-serien omfatter pendler i flere størrelser, væglamper i forskellige modeller og størrelser, plafond-/loftlamper samt høje og slanke bordlamper.

 

  • Funktioner - lysstyring / featres

    Luna har som mange af Occhios andre lamper utrolig brugbare funktioner. Luna lampen er udstyret med kelvinskift, som går fra 2700-4000 kelvin (lampen kan fåes i en variant, hvor spændet ligger fra 2200 varmt lys til 3500 kelvin koldere læselys). Lampen har tilmed en tårn høj ra-værdi på hele 95 CRI. Luna er integreret med AIR, som er lysstyring på mobiltelefonen. Luna Sospeso har mulighed for at købes med hejs, hvor lampen kan hæves og sænkes efter behov i din dagligdag. 
  • Blændingsfri og blødt lys 

Luna er omhyggeligt designet med fokus på at levere blændingsfri og behageligt blødt lys. Den innovative konstruktion af lampen sikrer, at lyset spredes jævnt og skaber en behagelig atmosfære uden ubehagelig blænding. Dette gør Luna ideel til forskellige anvendelser, herunder læsning, afslapning eller arbejde, hvor en præcis og komfortabel belysning er afgørende. Luna's lyskvalitet kombineret med det enkle og stilfulde design skaber en lampe, der ikke kun opfylder praktiske behov, men også tilføjer et æstetisk element til enhver indretningsstil.

  • Simpelt design, der ikke fylder i rummet

Luna, med sit enkle og minimalistiske design, udgør en let og elegant belysningsløsning, der harmoniserer med forskellige indretningsstile. Den lette karakter gør Luna ideel til at indføre subtil elegance uden at dominere rummet. Pendelversionen, tilgængelig i størrelserne 12,5, 16 og 20 cm, giver alsidighed i placering og anvendelse. Denne variation i størrelser gør det muligt at tilpasse Luna til forskellige rum og skabe en sammenhængende belysningsoplevelse i hele hjemmet. Luna er ikke blot en lyskilde; den er en stilfuld tilføjelse, der kombinerer form og funktion på en smuk måde.

  • I dagligstuen og spisestuen

I dagligstuen og spisestuen er Luna-lampen en alsidig og stilfuld belysningsløsning. Tilgængelig i flere størrelser, kan lampen arrangeres i klynger af flere eller individuelt ophængt i rækker over en køkkenø eller et spisebord. Denne fleksibilitet giver dig mulighed for at skabe en unik belysningskomposition, der passer perfekt til din personlige smag og indretning. Luna tilføjer ikke kun funktionalitet, men også æstetisk appel til dagligstuen og spisestuen, hvilket skaber en stemningsfuld atmosfære.

  • En helt serie 

Luna-serien tilbyder en omfattende række belysningsmuligheder. Udover loftlampen og pendellamperne i forskellige størrelser inkluderer serien også væglamper i flere forskellige modeller samt bordlamper i forskellige typer. Denne alsidighed gør det muligt at skabe en sammenhængende boligindretning ved at kombinere flere Luna-lamper. Uanset om det er i stuen, soveværelset eller andre rum, kan Luna-serien tilpasses efter behov og præferencer, hvilket skaber en harmonisk og stilfuld belysning i hele hjemmet.

 



Viser butikker tættest på