Nuura Liila 1 M Optic Guld

Special pris 1.495,00 DKK Normalpris 1.899,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
5713839001494

Nuura Liila 1 Medium Guld Optic Væg- og Loftlampe

Liila-kollektionen fra det danske belysningsbrand Nuura leger med lyset, med væggen og med den måde, hvorpå vi normalt anskuer vægbelysning. Deraf kommer navnet Liila, som betyder guddommelig leg. Liila er en elegant skulptur til væggen eller loftet. I kollektionen fås udover de enkelte væg- og loftlamper også en væglysekrone, fremstillet i absolut højeste kvalitet.

Liila 1 Medium Optic Væg- og Loftlampen er fremstillet i mundblæst glas med en simpel metalplade, enten i sølv eller guld, som giver et modspil til det smukke optiske glas. Det får netop lampen til at synes særdeles ekstravagant. Væg- og Loftlampen fuldender det nordiske look uden at fylde særlig meget i rummet, alt imens det optiske glas skaber flotte refleksioner. Den opfylder behovet for et blødt og behageligt lys, uden at den optager plads i rummet.

Liila 1 Medium Optic Væg- og Loftlampen er med sit smukke design velegnet ind i den moderne indretning. Den tager sig flot ud i mindre rum, eller hvor der er lavt til loftet, eksempelvis som sengelampe, i entreen eller op langs trappen til 1. sal. Denne væg- og loftlampe fås desuden med opalglas i stedet for mundblæst glas – enten med sølv eller guld metalplade.

Specifikationer:
Designer: Sofie Refer
Materiale: Mundblæst glas (optisk glas), metal
Farve: Nordic Gold
Diameter: 16,5 cm.
Bredde: 17 cm.
Lyskilde: G9– maks 5 W LED
Volt: 220-240 V.
Kelvin: 2700
IP44 godkendt - tilbadeværelse
Dæmpbar: Alle produkter kan udstyres med en bagkantsdæmper.

Write Your Own Review
Du anmelder:Nuura Liila 1 M Optic Guld
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Nuura Liila 1 M Optic Guld
Viser butikker tættest på