NUAD Radent Pendel 700 Sort

Special pris 1.500,00 DKK Normalpris 1.999,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
745125436463

Nuad Radent Pendel 70 cm – Sort           

Elegant langbordspendel med indbygget LED-lyskilde, der spreder et godt og behageligt lys.

Radent langsbordspendlen fra danske Nuad har et minimalistisk design med eksklusive detaljer. Radent lampen har integreret LED-lyskilde, som både udsender et direkte nedadrettet lys, samtidig med at pendlen udsender et diskret lys opadrettet.

Radent pendlen har et perforeret metalnet, som sikrer et blødt lys ud i rummet. Lampen findes i to størrelser, som alle fås med sort, hvid eller messing finish. Denne model har en stilfuld sort finish og en længde på 70 cm. Du finder desuden også Radent, som en vægmodel, så du har muligheden for at gennemføre stilen i resten af hjemmet.

Radent lampen er velegnet at bruge over et køkkenbord, spisebord eller skrivebord. Pendlen er en smuk tilføjelse til ethvert hjem, men lampen vil også hænge smukt på hoteller eller i restauranter.

Hvem er Nuad?

Nuad er et dansk belysningsfirma, som finder inspiration i ordinære og ekstraordinære ting, som de altid videreudvikler og perfektionerer. De danske designere har fokus på at æstetik og funktionalitet går hånd i hånd. Nuad består af perfektionister og kreative tænkere, som designer produkter som de selv har ledt efter på markedet og som de altid selv kan så inde for.

Specifikationer:
Materiale: Perforeret stålnet og aluminium
Farve: Sort pulverlakeret
Mål: (L) 700 x (H) 58 x (D) 45 mm
Lyskilde: Indbygget 8 W LED – 830 Lumen
Wirelængde: 150 cm
Ledning: 3 m. sort stofledning

Write Your Own Review
Du anmelder:NUAD Radent Pendel 700 Sort
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:NUAD Radent Pendel 700 Sort
Viser butikker tættest på