Norm 06 Medium

575,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5707434013235

Normann Copenhagen Norm 06 pendel, medium

Normann 06 serien viderefører på det bæredygtige saml-selv-koncept fra Normann Copenhagen, hvor du selv færdiggør og skaber din lampe. Dette er seriens mellemste pendel med en diameter på 62 cm og en højde på 30 cm.

Normann 06 er skabt af Simon Karkov og denne serie er hans andet bud på en spændende saml-selv lampe for Normann CPH. Inspirationen er fundet i naturen, som tydeligt ses i udformningen af lampens skærm - der består af 'blomsterblade,' som skaber et nedadrettet, behageligt lys.

Norm 06 fås i tre størrelser, hvor hver størrelse er designet i en individuel blomsterform. For hver størrelse, er blomsterformen større og mere åben, og dette gør lamperne oplagte at hænge i klaser, hvor formerne skaber en dynamisk balance. Den mindste pendel er en halvt åben blomst, mens den store pendel er en blomst i fuld flor.

Selvom lampen samles hjemme, er den en robust og fleksibel lampe på grund af designets udformning og materialevalg. Norm 06 har et behageligt, nedadrette lys, som gør lampen oplagt over borde og som hyggelig belysning i hjørnet af opholdsrum.

Du kan hænge lampen enkeltvis eller i sæt over større og mindre borde, samt i klynger i hjørnet af opholdsrum. Det organiske design og udtryk passer på moderne vis til tidens trend, hvor vi hiver naturens former og materialer ind i indretningen. 

Lampen består af saml-selv lampeskærmen og ophængssæt med baldakin, ledning og fatning. Der medfølger fin instruktion til at samle lampen - dette er en god begynder-lampe i saml-selv universet.

Specifikationer:

Brand: Normann Copenhagen
Farve: Hvid
Højde: 30 cm
Diameter: 62 cm
Fatning: E27 (vi anbefaler en LED-lyskilde, maks 9 watt)
Ledning: 2,5 meter hvid ledning
Vægt: 0,4 kg

Write Your Own Review
Du anmelder:Norm 06 Medium
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Norm 06 Medium

Populære Normann CPH produkter

 1. Amp Pendel Stor messing/smoke
  999,00 DKK
 2. Bau pendel lille
  1.299,00 DKK
 3. Bell Medium sand
  3.099,00 DKK
 4. Grant Bordlampe sort
  2.599,00 DKK
Viser butikker tættest på