NO 205 Deluxe, Hvid

3.825,00 DKK
1 - 3 uger
Varenr
3700677600240

Lampe Gras Bordlampen NO 205 Deluxe med hvid krop

Den flotte NO 205 bordlampe er æstetisk funktionalitet når det er bedst! Serien Lampe Gras er designet af Bernhard-Albin Gras og er stilrent design, som passer perfekt til den moderne, skandinaviske indretning. Deluxe-udgaverne af bordlampen 205 fås i tre forskellige farver med i alt syv forskellige skærme i forskellige materialer. 

NO 205 bordlampens krop har ingen skruer eller svejsninger, men er opbygget i et fjerderbaseret og justerbart design. Lampens fod har desuden et slags kugleleje-system ved navn Bakelite Ball, der gør det muligt at stille lampens krop og arm, præcis som det ønskes. Designet er et klassisk eksempel på moderne og funktionelt design når det er bedst: formen har rene linjer, et stilrent udtryk, høj funktionalitet og en innovativ brug af komponenter, som er kendetegnende for hele Lampe Gras serien. Deluxe-serien leger med kombinationen af forskellige materialer og de flotte skærme i bl.a. kobber og messing, tilfører lampen et eksklusivt udtryk.

Bordlampen her har en hvid krop og har syv forskellige deluxe-skærme:

  • Sort med kobber-inderside
  • Hvid med kobber-inderside
  • Blank kobber
  • Blank kobber med hvid inderside
  • Rå kobber
  • Rå kobber med hvid inderside
  • Messing.

Deruover er det muligt at vælge skærmen i et mere kegle-formet design i samme farver. Denne skærm kan tilvælges ovenfor, bemærk at der er en prisforskel på de to designs. Bordlampen fås også med krop i sort eller krom, og du kan se hele udvalget af Lampe Gras lamperne her.

Specifikationer:
Højde: 47 cm (+20 cm arm - se tegning ovenfor)
Skærm diameter: 14 cm
Fod diameter: 16,5 cm
Materiale: Metal
Farve, krop: Hvid (fås også i sort og krom - gå til Alle Lampe Gras lamper)
Farve, skærm: Sort med kobber-inderside, hvid med kobber-inderside, blank kobber, blank kobber med hvid inderside, rå kobber, rå kobber med hvid inderside, samt messing
IP-grad: 20
Lyskilde: E14, maks 60 Watt

Write Your Own Review
Du anmelder:NO 205 Deluxe, Hvid
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:NO 205 Deluxe, Hvid
Viser butikker tættest på