NJP hvid gulvlampe

NJP hvid gulvlampe

NJP hvid væglampe

NJP hvid væglampe

NJP sort gulvlampe

4.295,00 DKK
1 - 5 hverdage
Varenr
5703411479476

NJP gulvlampe i sort

NJP ligner den klassiske arkitektlampe, men gemmer på nye, smarte funktioner, der gør den nem at indstille til både arbejde og afslapning. Bag den nyfortolkede arkitektlampe står Oki Sato, der er ejer og grundlægger af det japanske designstudie nendo.

Konceptuelt har Oki Sato arbejdet videre på NJP bordlampen, og ud fra sine designprincipper om at gøre ting enkle har han udviklet et beslag og et placeringsmodul til den eksisterende lampe. Hermed videreføres lampens grundlæggende design, der blot tilføjes to yderligere placeringsmuligheder – nemlig på væg og gulv.

Med de nye muligheder rykker NJP lampen for alvor ind i den private bolig som en både dekorativ og funktionel belysning til arbejde og læsning. Lampens fleksible hoved og arme giver en usædvanlig høj tilpasningsevne, som væg- og gulvlamper ellers ofte mangler. Væg- og gulvplaceringerne gør også lampen velegnet til soveværelset, hvor mange i dag har elevationssenge, og hvor en fastmonteret væglampe kan være vanskelig at placere optimalt.

Som læselampe ved lænestole eller sofaer er løsningen optimal, da lampen med sit fleksible design nemt kan indstilles til at give en optimal belysning. Lampens to lysstyrker bidrager yderligere til at skabe en komfortabel belysning til både arbejde og afslapning. Endelig har NJP en automatisk slukkefunktion, der træder til, hvis man glemmer at slukke lampen, og på den måde hjælper med at holde energiforbruget nede.


Historien om nendo design studio og Oki Sato

Designstudiet nendo er synonymt med designeren Oki Sato, som er født i 1977 i Toronto, Canada.

Han grundlagde designstudiet nendo i 2002. nendo betyder “ler” på japansk – eller mere specifikt “formgivning af ler” såsom modellervoks. Et unikt materiale, som gør det nemt at være kreativ. Oki Sato siger selv, at: “navnet er passende for et designstudie, som skal udvikle løsninger til en lang række meget forskellige kunder.”

Oki Sato ser ikke design på samme måde som mange ikoniske designere, hvis arbejde har været baseret på mottoet “form følger funktion”. For ham har historien bag produktet og dets design også betydning.

Hans design har et minimalistisk udtryk, men indeholder også små tegn og detaljer, som straks vækker minder. Han anvender bløde, rene linjer, hvilket gør, at designet altid fremstår elegant.

Specifikationer

Design: Oki Sato
Farve: Sort
Materiale: Aluminium
Dimension: Ø 14,9cm
Klasse: IP20 godkendt
Ledningslængde: 1,7m.
Lyskilde: Indbygget 10W LED
LED-levetid: 100.000 timer
Kelvin: 2700K
Energiklasse: A++

700K
Energiklasse: A++

Write Your Own Review
Du anmelder:NJP sort gulvlampe
Din anmeldelse
Contact us regarding this product
Spørgsmål om:NJP sort gulvlampe

Nyheder fra Louis Poulsen

 1. AJ Bordlampe Mini Sort
  4.895,00 DKK
 2. AJ Bordlampe Mini Lys Grå
  4.895,00 DKK
 3. AJ Bordlampe Mini Rustfri Stål
  5.495,00 DKK
 4. AJ Væglampe Rustfri Stål
  4.995,00 DKK