Mazo 16PLUS Væglampe

Special pris 1.279,00 DKK Normalpris 1.595,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5714676000114

Mazo 16PLUS Væglampe

16PLUS Væglampen fra Mazo har et stilfuldt design skabt i enkle materialer, som vil klæde en minimalistisk indretning. Væglampen har en elegant porcelænsskærm, hvor der trænger et blødt og behageligt lys igennem.

16PLUS Væglampen er ideel at bruge som læselampe, da du kan dreje skærmen hele vejen rundt, samt vippe den op eller ned. Du kan derfor dreje lyset derhen, hvor behovet er.

Historien om Mazo

Mazo er dansk firma, der tager udgangspunkt i fortidens klassikere, som de giver et nyt og friskt pust. Mazo har de eksklusive rettigheder til at bruge designs fra den danske arkitekt Magnus Læssøe Stephensen (1903-1984). De samarbejder samtidig med nye og dedikerede designere for at skabe nyt liv til hans designs.

Mazo leder altid efter en balance imellem skønhed og funktion. Dette kommer virkelig til udtryk i deres lamper, som er skabt i det smukkeste hvide porcelæn kombineret med detaljer i naturligt egetræ. Lyset skinner igennem porcelænet uden at blænde øjnene. Samtidig er lamperne justerbare, da du kan dreje og vippe skærmene i forskellige retninger.

Specifikationer:
Materiale: Bone China (Porcelæn) / Egetræ
Mål: 19 cm (H) x 12 cm (B) x 17 cm (D)
Lyskilde: E14 maks. 7 watt LED
Ledning: 2 meter hvid ledning
Designer: Snorre Læssøe Stephensen

Write Your Own Review
Du anmelder:Mazo 16PLUS Væglampe
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Mazo 16PLUS Væglampe
Viser butikker tættest på